Як купити старий автомобіль в Німеччині?

Anonim
Після збільшення митних зборів, ввозити старі автомобілі з-за кордону і, зокрема, з Німеччини, стало не так вигідно, як було раніше.

Нерідко перегнати машину з Німеччини вигідніше, ніж купити в Росії Однак при однаковій кінцевій вартості, автомобілі з пробігом з Німеччини перебувають в кращому стані, ніж аналогічний з Росії.

Де шукати машину?

Пошук машини в Німеччині можна вести в декількох місцях:
- Перш за все варто подивитися на спеціалізовані онлайн-майданчики, де можна ще до від'їзду ознайомитися з найширшим асортиментом старих машин. Підібравши оптимальний варіант, можна з'ясувати у продавця всі подробиці, а також домовитися про зустріч. Якщо авто має дві ціни: брутто і нетто, то необхідно знати, що брутто ціна, включає в себе 19-відсотковий ПДВ, який буде повернений покупцеві після виїзду з Європейського союзу.

Хорошу машину за кордоном можна знайти через інтернет - Підібрати стару машину можна і безпосередньо на місці, відвідавши німецький авторинок і автосалони. Перевага авторинку - великий вибір популярних марок з непоганими перспективами торгу.У випадку ж з автосалоном машини будуть мати трохи менш приємний цінник, хоча торг і раніше буде доречний. Купуючи машину в салоні, ви убезпечите себе від різного роду шахрайств і неприємностей.

Витрати на поїздку

Розраховуючи вартість приганяють автомобілі, потрібно врахувати додаткові витрати. Так, ще не виїхавши до Німеччини, вже доведеться заплатити 70 євро за оформлення Шенгенської візи, купити квиток на поїзд, автобус або літак. По приїзду потрібно десь жити, щось їсти і на чомусь пересуватися. На це буде потрібно не менше 200-230 євро. Коли бажаний автомобіль буде підібраний, ще 150-200 євро має бути сплачена за його оформлення, транзитні номери і страховку. Це означає, що загальні витрати на поїздку будуть рівні десь 550-650 євро. Скільки коштує автомобіль в Німеччині

Вибір автомобіля і оформлення

В цілому, правила підбору гарного авто з пробігом в Німеччині стандартні і не дуже відрізняються від російських, потрібно лише відзначити важливість наявності документів техогляду (TUV), норми якого дуже суворі в Євросоюзі. При їх наявності можна сказати, що автомобіль в більш-менш пристойному стані.

Німці дбайливо ставляться до своїх машин При покупці машини потрібно обов'язково оформити купчу. Попросіть продавця написати розписку і, не соромлячись, звірити його паспортні дані. Так як за німецькими законами продаж автомобіля можлива і без перереєстрації машини, це значно убезпечить угоду, запобігши ймовірність деяких неприємних наслідків.
На цьому основний процес покупки підтриманого автомобіля в Німеччині можна вважати завершеним, далі залишається лише дорога додому. Як купити машину в Німеччині У висновку, редакція хотіла б відзначити, що якщо машина була куплена за ціною брутто, то митникам при виїзді з ЄС необхідно надати експортну декларацію. Після того як її номер буде внесений в спеціальну базу, машина буде вважатися покинула ЄС, а продавець зможе повернути сплачений раніше ПДВ.

Купівля машини в Німеччині може бути дійсно вигідно Запрошуємо вас також познайомитися зі статтею про які найчастіше викрадаються машинах в світі.