Вчені розповіли всю правду про справжній оргазмі

Anonim
Більшість жінок соромляться сказати, що їм подобається, а що ні, але численні дослідження показали, що жінки, які можуть попросити або показати своїм партнерам, що вони хочуть, набагато частіше це отримують.
. Жіноча пасивність і стриманість в любовній грі - це пережиток минулих епох. Ніщо так не збуджує чоловіка, як активна і пристрасна дівчина. Пасивність і активність, згідно даоської філософії, - це обов'язкові елементи сексуальності людини, як чоловіки, так і жінки.
Іноді для вас буде найлегше допомогти собі досягти оргазму, стискаючи стегна або безпосередньо торкаючись до клітора під час статевого акту. Можливо, вам буде цікаво дізнатися, що хоча часто ми думаємо, що чоловіки досягають оргазму набагато швидше, ніж жінки, виявилося, що жінки можуть досягати оргазму настільки ж швидко, якщо пестять себе самі.
Жінки, які відчувають множинний оргазм, люблять, коли їм пестять груди, цілують соски, їм подобається оральний секс - як виконувати, так і отримувати, вони люблять еротичні фантазії, фільми і літературу і вважають за краще чуттєвих партнерів, яким можуть розповісти про свої потреби.
В результаті досліджень вчені прийшли до висновку, що жінки не відчувають множинний оргазм випадково. Вони вибирають прийоми, які максимально збільшують їх задоволення, і розповідають про них своїм партнерам.
Деякі пари здатні тимчасово відновлювати колишні відносини завдяки тому, що партнери сплять в різних ліжках або якийсь час проводять окремо. Культивування Дао дозволяє парам підтримувати зазначену полярність і зберігати відносини, відповідні повного енергетичного заряду. Немає ніякого сенсу в тому, щоб любов вироджувалася і замість неї робилось нудьга.
Хоча існують численні причини, за якими люди підтримують позашлюбні зв'язки, але серед них нудьга і сексуальна незадоволеність є двома головними. Підтримка привабливості у взаємних відносинах зменшує бажання шукати нового партнера з відповідним енергетичним зарядом.Кожна пара здатна отримувати невичерпне задоволення, якщо партнери зможуть зберігати і обмінюватися сексуальною енергією.