Дизайнери придумали квітковий горщик для «ледачих» квітникарів

Anonim
Тепер любителі квітів можуть спокійно виїхати з дому на пару тижнів, не турбуючись про те, що «підопічні» загинуть за час їх відсутності. Квітникарі завжди дбають про те, щоб їх зелені вихованці виглядали і відчували себе добре. Вони ретельно продумують, як і де купити колекцію кашпо для квітів, а ось перед проблемою, на кого залишити улюблені квіти в горщиках під час від'їзду, часто залишаються безпорадні. Не у всіх є родичі або сусіди, які могли б доглядати за квітами, а в спеціальний розплідник, як кішку або собаку, їх не здаси.
Саме для тих людей, які багато і часто подорожують, а також забувають поливати кімнатні квіти, корейські дизайнери компанії Psychic Factory створили квітковий горщик-поїлку. iGrow виглядає як звичайний квітковий горщик, але обладнаний він спеціальною ємністю для води, з якого рослина буде вбирати воду, поки його ніхто не поливає.

Поїлка для квітів iGrow - Винахід дуже корисне, але чи не буде вода в резервуарі застоюватися, - сумнівається одна з мешканок Твіттера.
Дизайнери Psychic Factory запевняють, що запасу води в ємності вистачить на тиждень, а вода в ній ніколи не застоїться і не перетвориться на розсадник комарів і інших комах. Це не дозволить зробити спеціальна конструкція.
Редакція сайту зазначає, що зараз існує багато різних пристосувань, здатних істотно полегшити життя сучасного і завжди поспішає людини.