Валізи на колесах - який купити?

Anonim
Якщо ви любите подорожувати, то слово «чемодан» для вас не пустий звук.
Що значить чарівне співзвуччя цих букв Ч Е-М-О-Д-А-Н? Це означає подув вітер мандрів, понадили вогні великих міст, зашумів шампанським далекий прибій … І яким би транспортним засобом ви не відправлялися в далекі краї, хоч на килимі-літаку, незмінною залишається одна константа в вашому житті - чемодан!

Це не просто чемодан - це мрія! Дійсно, життя мандрівника неможлива без такого багатозначного атрибута, як чемодан. Який же чемодан-візок (а саме так називають валізи на колесах) вибрати з величезного асортименту торгових центрів і інтернет-магазинів? Спочатку вирішите, яку модель ви хочете купити: двоколісну або чотириколісну? Перша вважається більш надійною, тому що коліщатка будуть менше піддаватися ударам на ваших майбутніх дорогах, так як вони втоплені безпосередньо в корпус валізи. Але двоколісний валізу треба тягнути за собою. Чотириколісні валізи мають свої плюси: вага відсутня на вашій руці, коліщатка обертаються на всі 360 градусів.

Дама здавала в багаж … Слід звернути увагу на якість коліс. Чим більше буде їх діаметр, тим легше вони будуть ковзати по дорогах. Чим далі один від одного знаходяться колеса, тим більше стійкий буде ваш чемодан. Але вони не повинні виступати за краї валізи, тому що будь-які зіткнення в дорозі можуть їх пошкодити. Кращий варіант: колеса розташовані по кутах чемодан, втоплені в корпус, а з боків захищені оточуючої насадкою із пластику. Чудово, якщо коліщатка сидять на сталевий осі, так вони ще і з підшипниками! Плавний, тихий хід плюс довговічність цього валізі забезпечені. Дуже важливо, з якого матеріалу виготовлений ободок колеса. Більш низькоякісним варіантом вважається пластмаса. Поліуретанові колеса прослужать довго: вони практично не стираються, що не шарудять по асфальту, відмінно гасять всі вібрації, якщо дорога нерівна.

Веселі дитячі валізки «Ніщо так не радує око, як зібраний валізу на відпочинок», «Чемодан не закривався, поки в нього не поклали сто рублів», «Сиджу на валізах, чекаю літа», - статуси з Інтернету викликають посмішку і нагадують вспорхнувшую синю птицю.

Чемодан-матрьошка Океан, бархан, капітан, роман … Редакції здається, що слово ЧЕМОДАН прекрасно впишеться в цей поетичний опус і поставить знак оклику в цій маленькій різдвяної мрії.