Джоді Комер (Jodie Comer) - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Джоді Комер

Джоді Комер (Jodie Comer;) - актриса, за миловидної зовнішністю якою ховаються амбітність і величезний творчий потенціал. Актриса блищала в багатьох британських серіалах, глядачі полюбили її зворушливих і ніжних героїнь, але світову популярність їй принесла роль кілера-соціопаткой в ​​проекті «Вбиваючи Єву».

Британська актриса Джоді Комер

дитинство

Джоді Мері Комер, старша дочка підприємців Джеймса і Донни, народилася 11 березня 1993 року Ліверпулі. Майбутня актриса росла разом зі своїм братом Чарлі, який молодший за неї на три роки, вчилася в школі і займалася в танцювальній студії.

Джоді Комер в дитинстві з родиною У старших класах школи дівчину помітив викладач драматичного мистецтва і запропонував їй взяти участь в конкурсі юних акторів, на якому Джоді посіла перше місце. В якості призу юна актриса отримала шанс зіграти в радіопостановці «Олов'яний людина» на BBC.

Джоді Комер в юності Режисери телеканалу були вражені талантом чотирнадцятирічної дівчинки і порадили її батькам найняти агента. З 2007 по 2011 рік Джоді зіграла в епізодах серіалів «Справедливість», «Віра», протягом сезону грала в йоркширському театрі і удосконалювала акторську майстерність.

Кар'єра. початок

Популярність прийшла до Джоді Комер в 2013 році після виходу перших же серій підліткового серіалу «Щоденник товстухи», в якому вона грала красиву і худу, але дуже нещасну подругу головної героїні, яка страждає від надлишку ваги. Серіал піднімав проблеми самоідентифікації підлітків і їх відносин з батьками, а також тему наркотиків і раннього сексу. Роль товстушки Рей зіграла Шерон Руні, також у проекті брав участь Ніко Міраллегро.

Джоді Комер в серіалі «Щоденник товстухи» У 2014 році Джоді пройшла кастинг на одну з головних ролей в містичної детективної драми з трьох серій «Пам'ятай мене» і отримала роль медсестри Ханни з будинку престарілих, в який потрапив головний герой у виконанні Майкла Пейлін. Глядачам сподобався незвичайний сюжет і непередбачувана розв'язка, дотримання англійських традицій, а також гра дуету досвідченого і прославленого актора Майкла Пейлін і юної Джоді.

Джоді Комер у фільмі «Пам'ятай мене» Телевізійна багатосерійна драма «Тринадцять», в якій Джоді зіграла роль Айві, повернулася додому після тринадцяти років рабства, підтвердила тонкий драматичний талант актриси і її здатність співпереживати своїм героїням та повністю вживатися в образ. У важкій психологічній драмі батьків Айві, чий шлюб зруйнувала ця трагедія, грали Стюарт Грехем і неповторна Наташа Літтл.

Джоді Комер в серіалі «Тринадцять» За роль Айві актриса була номінована на кілька престижних кінопремій і була названа новою зіркою британського кіно.

Кращі ролі

У телевізійній адаптації 2015 року «Коханець Леді Чаттерлей» актриса грала в компанії Холлідей Грейнджер, Джеймса Нортона і Річарда Меддена, виконавши роль Іві Болтон. І хоча кінокритиків не сподобалося досить вільне трактування знаменитого роману, всі вони відзначили злагоджену гру акторів і тонку роботу Джоді.
З Тімом Ротом актриса співпрацювала в 2016 році в багатосерійному проекті «Ріллінгтон-плейс», де він грав одного з найбільш огидних британських злочинців, Джона Крісті, який замучив і вбив у підвалі свого будинку кілька жінок.Персонаж Джоді - один з найтрагічніших в цій історії, вона зіграла жертву маніяка, а її чоловіка, по наклепницьким показаннями Крісті засудженого і страченого на початку 50-х, зіграв вже добре знайомий їй Ніко Міраллегро.

Джоді Комер в серіалі «Ріллінгтон-плейс» Історичний проект «Біла Принцеса», що вийшов в 2017 році, закріпив успіх молодої актриси. У серіалі Джоді грала спадкоємицю Білої Троянди, юну Єлизавету Йоркську і виглядала в цій ролі дуже гармонійно. Актриса не загубилася в розкішних королівських нарядах і вражала царственої поставою і аристократичним тонкістю рис. Партнером акторки був Джейкоб Коллінс-Леві, який грає Генріха VII. Джоді Комер в серіалі «Біла Принцеса» У 2018 році вийшла витончена стрічка «Англія належить мені», що розповідає про історію The Smiths і легендарного Морріссі. Картина була представлена ​​на фестивалі «Нове британське кіно» і стала популярною тільки у шанувальників брит-попа, які з захопленням сприйняли нову інтерпретацію юності бунтаря і насмішника Моррісі, який довів, що на світі є щось більше, ніж офісні будні і зарплата. У цій картині Джоді грала подругу музиканта, роль якого виконав Джек Лауден.

Особисте життя Джоді Комер

Актриса, чиї фото в 2018 прикрасили все глянцеві обкладинки, не любить бути відвертими про свого приватного життя. Відомо, що Джоді живе в батьківському домі в Ліверпулі, захоплюється читанням і обожнює творчість Джорджа Харрісона.

Джоді Комер не афішує особисте життя Браслет з брелоком у вигляді буддійського символу, подарований актрисі її братом Чарлі, є талісманом Джоді, дівчина носить його на все прослуховування і вірить, що він приносить удачу.

Джоді Комер зараз

З 2018 року Комер бере участь в зйомках детективного серіалу «Вбиваючи Єву», в якому грає кілера-соціопаткой Вілланель, що володіє лялькової зовнішністю дівчинки-підлітка, але здатну встромити ніж у серце будь-кому. Партнеркою Джоді за серіалом є кореянка Сандра О, яка грає трохи дивного детектива Єву Поластрі. Джоді Комер в серіалі «Вбиваючи Єву» Історія, що починається, як рядовий трилер, поступово переростає в протистояння двох жінок, одержимих один одним, і ні на хвилину не відпускає увагу глядачів. У Британії проект був названий кращим серіалом 2018 року, а Джоді - кращою актрисою року. Також серіал висунули на кілька номінацій «Еммі». В екранізації роману Королеви детектива «Смерть на Нілі» Джоді отримала одну з головних ролей, в ролі знаменитого бельгійця знову з'явиться Кеннет Брана, також заявлено участь Армі Хаммера і ізраїльтянки Галь Гадот. Робота над картиною ведеться з 2018 року, за попередніми даними прем'єра очікується восени 2020 року.