Ринок нерухомості: Ціни на будівельні матеріали стали нижче

Anonim
Незважаючи на те, що економісти і аналітики лякають ослабленням курсу рубля і підвищенням рівня інфляції, ціни на будівельні матеріали стали падати. Така ситуація на ринку склалася через появу високотехнологічних і в той же час дешевих видів продукції промислового комплексу. Вартість самих ходових будматеріалів з нового року впала в середньому майже наполовину. Це пов'язують з нещодавно проведеної модернізацією будіндустрії в Челябінській, Свердловській і Вологодської областях.
Цікаво, на виставці "УралСтройЕкспо 2014", яка проходила в Челябінську з 12 по 15 березня, було оголошено, що будівельні компанії пропонують своїм покупцям додаткові знижки на весь весняно-літній сезон. Тепер, наприклад, ті ж сендвіч-панелі можна придбати вдвічі дешевше завдяки застосуванню новітніх технологій при їх виготовленні, що ведуть до зниження витрат на закупівлю сировини. А це в свою чергу призводить до зниження цін на готовий продукт.

Ринок нерухомості: Ціни на будівельні матеріали стали нижче Керівник Уральського заводу будівельної індустрії Александров В. Н. прокоментував оптимізацію свого підприємства так: «Ми постійно вдосконалюємо виробництво металоконструкцій, використовуючи новітні технології. Наш завод надає клієнтам можливість повністю скомплектувати швидкобудуюємі будівлі різного типу і призначення ».

На виставці УралСтройЕкспо 2014 Редакція також нагадує, що з 2012 року в Росії робиться наголос саме на вітчизняних виробників. Залучення інвестицій в модернізацію металургійних підприємств дозволило підвищити їх конкурентоспроможність на ринку і збільшити впровадження екологічно чистих технологій, що в підсумку дало позитивний результат.