Дизайнери перетворили етикетки пляшок з пивом в гральні карти

Anonim
На що тільки не йдуть виробники, щоб продати свій товар.
Південноафриканський пивовар - компанія Devil's Peak Brewing Company, зробила незвичайний піар-хід, щоб виділити свою продукцію серед конкурентів. Як відомо, пиво залишається супер популярним напоєм у всьому світі, а вже тим більше, в країнах з жарким кліматом, де воно особливо затребуване.

Пиво для любителів зіграти Щоб відрізнятися від інших виробників, Devil's Peak Brewing Company звернулася за допомогою в рекламне агентство Just Design. Співробітники агентства не знайшли нічого кращого, як змінити дизайн упаковки, виділивши пиво компанії серед інших виробників регіону. Етикетка пляшки з пивом перетворилася в гральні карти. Оригінально і просто. Зате і не сплутати ні з чим неможливо.

Пляшка з картою Звичайно, щоб продукт був помітний в супермаркетах і на ринках, варто подумати про його оформленні. Самоклеючі етикетки зараз застосовують для етикетування продукції не тільки харчової, а й алкогольної, медичної, хімічної промисловості. Ну а повз яскраво оформленої продукції навряд чи пройде будь-який покупець.

Хитрий піар-хід рекламників «Оригінально. Тепер продукція не тільки закликає випити, але і зіграти. І як не піддатися такій спокусі? »- пише один з твіттерян.
Редакція «» оцінила піар-хід рекламників з ПАР і чекає появи пивних пляшок з шаховими етикетками.