Генрі Кавілл (Henry Cavill) - біографія Супермена, фото, особисте життя, дівчина зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Генрі Кавілла

Генрі Уїльям Делгліш Кавілл - британський актор, зірка серіалу «Тюдори» і кінофраншизи DC «Супермен».

У фільмографії Генрі Кавілла значиться безліч ролей, крім Супермена

Дитинство Генрі Кавілла

Генрі Кавілл народився на острові Джерсі, який є частиною Острівний Нормандії. Хлопчик виріс у великій дружній родині. Старші брати, Пірс, Нік і Саймон, вже були досить дорослими, коли народився Генрі, тому найкращим другом для молодшого сина стала мама - Маріанна Кавілл.

Генрі Кавілл з мамою і братами на прем'єрі «Людина зі сталі 2» Так було до тих пір, поки в сім'ї не з'явився малюк Чак. Генрі сподобалася роль старшого брата: він всіляко опікував Чака, а коли той підріс, хлопці стали не розлий вода. Вони разом відвідували підготовчу школу Святого Михайла в приході Сент-Сейвьер.

Велика і дружна сім'я Генрі Кавілла Отця сімейства, Коліна Кавілла, діти бачили нечасто - він служив на флоті. А коли той пішов зі служби і став фінансовим брокером, Генрі вже відправили вчитися в закриту школу-інтернат Stowe School в Бакингемшире. Це стало справжнім стресом для хлопчика - він по чотири рази дзвонив мамі і обливав телефонну трубку сльозами, вимагаючи забрати його додому. Але батько був непохитний - у сім'ї офіцера не може бути скигліїв і «матінка синків». Тим більше що старші сини Кавілл ніколи не відрізнялися такою зніженістю - Пірс в той час служив в танкових військах, Нік - в морській піхоті, а Саймон знайшов себе у фінансовій сфері. Тому і четвертого сина батько бачив або військовим, або фінансистом.

У школі Генрі Кавілл грав в регбі Подолати стрес в інтернаті Генрі допомогла їжа, і через пухких щік і важких боків хлопця називали не інакше, як «товстий Кавілл». Незважаючи на те, що він був членом місцевої команди з регбі і тренувався щодня, улюблена смажена картопля з кетчупом робили свою справу.

У дитинстві Генрі Кавілл (нижній ряд, другий ліворуч) був пухким У той час школяр всерйоз захопився театром, він грав майже у всіх постановка драмгуртка.Вчителі з акторської майстерності хвалили Кавілла, а сам хлопчина під світлом софітів відчував «неймовірний приплив адреналіну і страху упереміш». Коли в інтернат приїхала знімальна група фільму «Доказ життя» і Генрі побачив весь процес створення кіно зсередини, він захопився ідеєю стати актором.

Молодий Генрі Кавілл У перерві між дублями невпевнений школяр познайомився з Расселом Кроу і повідав про свою мрію, а через пару днів отримав від голлівудської зірки посилку з листівкою: «Дорогий Генрі, пам'ятай: навіть найдовший шлях починається з першого кроку».

«Хрещеним батьком» своєї кар'єри Генрі Кавілл вважає Рассела Кроу Цей крок юний Кавілл зробив вже через рік. У Stowe School знову приїхали кіношники в пошуках фактурних молодих хлопців для зйомок в новому фільмі Кевіна Рейнольдса «Граф Монте-Крісто». Генрі записався на прослуховування одним з перших. Уроки акторської майстерності не пройшли даром - на талановитого школяра звернув увагу кастинг-менеджер проекту. Але була одна умова - скинути хоча б 10 кілограм. Ніхто не вірив, що «товстий Кавілл» зможе виконати умову, але сувора дієта і заняття спортом допомогли Генрі стати тим самим «фактурним хлопцем». Тренування Генрі Кавілла для фільму «Людина зі сталі 2»

Акторська кар'єра Генрі Кавілла

Невелика роль Альберта Мондего у фільмі «Граф Монте-Крісто» зробила Генрі місцевою знаменитістю.

Для зйомок в серіалі «Граф Монте-Крісто» Генрі Кавілл схуд Він не встиг як слід насолодитися славою, як його тут же заангажували в фільм «Лагуна», де вперше в житті недосвідченому Кавілл довелося грати любовну сцену з самої Еммануель Сеньє.

Незабаром Генрі Кавілл з легкістю знімався в постільних сценах Зате в новому фільмі «Я захоплюють замок» його герой Стівен Коллі поводився, як бувалий ловелас, адже за два роки, що минули з дебютної ролі Генрі Кавілла, він встиг засвітитися ще в двох картинах - епізоді серіалу «Інспектор Лінлі розслідує» і фільмі «До побачення, містер Чіпс». За цей час і батьки змирилися з вибором сина: «Якщо доля дає тобі шанс, нерозумно ним не скористатися».
Далі були ролі в експериментальному фільмі «Червона Шапочка», захоплюючому трилері «Повсталий з пекла 8: Світ пекла» і романтичною драмою «Трістан і Ізольда».

Генрі Кавілл у фільмі «Трістан і Ізольда» Не обійшлося і без невдач. Генрі Кавілл відмовили на кастингу саги «Сутінки», хоча автор романів Стефані Майер визнала актора «ідеальним Едвардом». Але продюсери порахували, що Кевілл був занадто старий, щоб грати 17-річного вампіра. Це було подвійно неприємно, адже перед цим Генрі ж поступився Роберту Паттінсону роль Седріга Діггорі у фільмі «Гаррі Поттер». А ще раніше його не взяли на роль Джеймса Бонда у фільмі «Казино« Рояль », порахувавши занадто молодим. У грудні 2005 року журнал «Empire» навіть назвав британця «самим невдахою хлопцем в Голлівуді».

«Empire», 2005: «Генрі Кавілл - найбільший невдаха хлопець в Голлівуді» Тому справжнім подарунком долі для зневіреного Кавілла стало запрошення на проби в серіал «Тюдори». Генрі не особливо розраховував потрапити в основний акторський склад. Він думав, що йому знову дістанеться незначна роль на пару епізодів, але продюсери запропонували молодій людині зіграти одного з головних персонажів історії, герцога Чарльза Брендона, і «епоха Тюдорів» затягнулася для актора на довгі чотири роки - з 2007 по 2011.

«Тюдори»: Генрі Кавілл відпочиває після зйомок епізоду У перерві між зйомками Кавілл встиг засвітитися ще в декількох проектах - «Зоряний пил», «Кривавий струмок» з Майклом Фассбендером і «Будь що буде» Вуді Аллена. Зйомки останнього сезону «Тюдорів» збіглися з участю в фентезійному бойовику Тарсема Сінгха «Війна богів: Безсмертні» з Міккі Рурком і Фрідою Пінто.

Генрі Кавілл у фільмі «Війна богів» У 2011 році Генрі Кавілл все-таки зумів взяти реванш - йому запропонували роль Супермена у фільмі Зака ​​Снайдера «Повернення Супермена 2: Людина зі сталі».У 2005 він уже пробувався на роль супергероя, і режисер Бретт Ретнер навіть бачив його основним претендентом. Але потім з'ясувалося, що режисерське крісло зайняв Брайан Сінгер, який перейменував картину на «Повернення Супермена» і запропонував роль Брендону Руту.

Чарівний Генрі Кавілл в ролі Супермена У 2015 році Генрі Кавелл з'явився на фестивалі «CinemaCon», де разом з Армі Хаммером представляв новий фільм Гая Річі "Агенти А.Н.К.Л.". «Агенти А.Н.К.Л.» з Генрі Кавілл і Армі Хаммером

Особисте життя Генрі Кавілла

У грудні 2009 року приятель мало не силоміць затягнув Генрі Кавілла, пригніченого через численні невдач на кастингах, на змагання з конкуру. Друг думав, що пафосне великосвітське захід відверне актора, і не помилився - Генрі дійсно не зводив очей з арени. Але коні його абсолютно не цікавили, погляд Кавілла був прикутий до однієї-єдиної наезднице - Еллен Уїтакер. Це було кохання з першого погляду.

Генрі Кавілл і Хелен Уїтакер Уже в травні наступного року пара повідомила про заручини. Але Кавілл постійно був на зйомках в Америці, а Еллен тренувалася в Англії. Вони не зуміли підтримувати відносини на відстані, тому в травні 2012 повідомили про свій розрив.

Генрі Кавілл і Кейлі Куоко влітку 2013 року Кавілла помітили з актрисою Кейлі Куоко. Пара не приховувала своїх стосунків, але роман був швидкоплинним, і вже через два тижні обидва актори поміняли свій статус на «free».

Генрі Кавілл і Джина Карано зустрічалися недовго Далі були дворічні стосунки з актрисою Джиною Карано, а потім знову швидкоплинний роман з Марісою Гонсало.

Генрі Кавілл і його дівчина Тара Кінг Восени 2015 серце голлівудського Супермена підкорила студентка Брістольського університету Тара Кінг. Дівчина була молодша за бойфренда на 13 років, але обидва вважали різницю у віці незначною дрібницею. Пара разом з'являлася на афтерпаті «Оскара» і презентації автомобіля Mini Clubman в Китаї.

Генрі Кавілл зараз

У 2016 році актор в компанії голлівудської зірки Скарлетт Йоханссон знявся для реклами нового смартфона компанії Huawei. Реклама Huawei з Генрі Кавілл і Скарлетт Йоханссон Генрі Кавілл не збирається розлучатися з костюмом Супермена: актор підписав з компанією «Розширена всесвіт DC» контракт на зйомки ще в чотирьох картинах про супергероя. У квітні 2016 року фанати побачили першу з них - «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», де антагоністом персонажа Кавілла став Бетмен у виконанні Бена Аффлека, улюблену супермена зіграла Емі Адамс, прекрасна Галь Гадот постала в образі Чудо-жінки, а головного лиходія , Лекса Лютора, зіграв Джессі Айзенберг.

Бен Аффлек проти Генрі Кавілла У 2017 році відбулася прем'єра продовження протистояння супергероїв і сил зла - «Ліга справедливості», в 2019 на екрани вийде «Ліга справедливості: Частина 2», а в 2020 - «Супермен», фінальна частина з неодмінною участю Генрі Кавілла . Henry Cavill Wears Superman Suit For ALS Ice Bucket Challenge У вересні 2018 стало відомо, що Кавілл зіграє головну роль в екранізації комп'ютерної гри «Відьмак», яка в свою чергу знята по серії фентезі-романів. Творець серіалу Лорен Хіссріч заявила, що з першого погляду на актора зрозуміла, що саме він зобов'язаний зіграти відьмака Геральта. Однак користувачі Мережі розкритикували її вибір - «за відсутність в Кавілл сарказму і харизми». Втім, фанати Генрі з ними не згодні, і чи вдасться акторові переконливо увійти в роль, покаже час.

Генрі Кавілл зіграє відьмака Геральта