Алла Сігалова - біографія, фото, особисте життя, діти і внуки, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Алли Сігалова

Алла Сігалова - витончена красуня-хореограф і педагог.Своє життя заслужена артистка Росії іронічно називає «найвдалішим, але аж ніяк не найлегшим проектом». Ні фізичний біль, ні втрати близьких - ніщо не змогло зломити волю до життя цієї тендітної жінки з царственої поставою.

На фото: Алла Сігалова

Ранні роки

Алла Михайлова Сигалова народилася 28 лютого 1959 року в творчій єврейській родині. Її батьки, корінні ленінградці, в кінці 1950-х років з розподілу приїхали в місто на Волзі, який тоді називався Сталінград, де і народилася Алла. Батько, піаніст Мойсей Петрович, отримав місце в місцевій філармонії, а мати, балерина Тамара Олександрівна - в Театрі музичної комедії.
У 1968 році батьки відправили її в Ленінградське хореографічне училище (нині Академія російського балету ім. Ваганової). Для свого віку дівчинка була дуже високою, і педагоги, визнаючи безсумнівний талант Алли, побоювалися, що її зростання не буде відповідати прийнятим тоді балетним стандартам. Однак педагог Борис Брегвадзе, добре знайомий з батьками Алли, умовив директора училища прийняти юну танцівницю.

Алла Сігалова в юності В училище Алла провела 9 років. Дівчинка жила у друзів батьків, нащадків художника Костянтина Сомова. У цьому будинку свого часу виховувалася і мама Алли. Незадовго до закінчення знаменитого навчального закладу під час репетиції Алла пошкодила хребет і була змушена пройти курс лікування. Їй потрібен був майже рік, щоб усвідомити, що мрії стати зіркою Маріїнського театру, до якої вона йшла майже 10 років, ніколи не судилося збутися.
У 1978 році вісімнадцятирічна Алла надійшла в ГИТИС - її завжди цікавило драматичне мистецтво, і вона блискуче пройшла вступні випробування. Педагогом Алли був Йосип Туманішвілі, а після того, як він помер, Анатолій Ефрос. Уже на першому курсі Алла знімалася в кіно, але творчого задоволення ця робота їй не приносила.

Алла Сігалова в молодості Першою роботою актриси стала роль Ширін в спільно-турецької екранізації п'єси Назима Хікмета Рана «Легенда про любов». Після неї Алла знялася в декількох стрічках і згодом від всіх пропозицій відмовлялася.
В кінці навчання Аллу запросили викладати мистецтво танцю майбутнім акторам, і саме в цьому вона знайшла своє покликання.

Викладацька діяльність

Після закінчення навчання Алла залишилася викладати в ГІТІСі, а також була хореографом і актрисою в «Сатириконе».

Танцівниця Алла Сігалова У 1989 році вона створила свою танцювальну трупу, яка розвивала сучасні стилі хореографії. Протягом 10 років театр Сігалова успішно виступав, гастролюючи по Росії і закордонних країнах. Закриття театру сприяла складна економічна ситуація в Росії і бажання Алли рухатися далі.
На початку 2000-х Сигалова починає ставити хореографію для танцівників, які працюють в шоу Лайми Вайкуле, а також для інших поп-артистів.

З початку 2000-х Алла ставить постановки для артистів Повернутися до викладацької діяльності у МХАТі Алла змогла в 2004 році. Студенти тепло відгукувалися про своє викладача, відзначаючи строгий характер Алли Михайлівни, і одночасно її добре ставлення до кожного студента. З 2013 року вона викладає і в ГІТІСі.
Визнання як видатний хореограф Сигалова заслужила завдяки своїм театральним робіт, вона режисер постановок «Болеро», «Кармен. Етюди »,« Бідна Ліза »,« Остаточний монтаж »,« П'ять розповідей про любові »та інших, причому в деяких постановках вона брала участь і як актриса. Жіночий монолог. Алла Сігалова Постановки Сігалова «Мадам Батерфляй» і «Двоє Фоскарі» з успіхом йшли в міланській Ла Скала, а опера «Засудження Фауста» - на сцені паризької Опера страйкуючих.
За створення хореографічних партій в «Танець смерті» і «Отелло», які йшли в Латвії, Сигалова була названа кращим хореографом 1996 і 2011 року.

Сигалова була названа кращим хореографом 1996 і 2011 року

На телебаченні

Вперше на телеекрані Алла з'явилася в 2007 році в ролі судді шоу «Танці з зірками». Серед проектів в яких вона брала участь «Танці на паркеті» і «Танцюють всі!».

Алла Сігалова в журі проекту «Танцюють всі!» З 2011 року Алла Михайлівна співпрацює з телеканалом «Культура», вона була ведучою програм «Вся Росія», «Велика опера», «Великий джаз» і «Великий балет». Завдяки високому інтелекту, академічної освіти і красі Алла Сігалова вважається однією з найчарівніших леді російського шоу-бізнесу. Алла Сігалова танцює в шоу «Танці з зірками»

Особисте життя Алли Сігалова

Алла Михайлівна виходила заміж двічі. Її перший шлюб тривав зовсім недовго, але подарував їй дочку Анну.

Алла Сігалова з дочкою Ганною Другим чоловіком артистки став Роман Козак, режисер, з яким вона офіційно оформила стосунки в 1994 році. Козак офіційно удочерив Анну, а через рік у пари народився син Михайло.

Алла Сігалова і її чоловік Роман Козак У 2010 році 52-річний Роман Юхимович помер від раку гортані.
Діти хореографа, яких вона вважає головним досягненням життя, теж обрали творчу стезю, хоч і не таку, як їх мама. Анна Козак - дизайнер, а Михайло журналіст. Дочка подарувала Аллі онука Федора.

Алла Сігалова зараз

Продовжуючи поєднувати викладання з роботою хореографа-постановника і театрального режисера, Алла Михайлівна бере участь в телевізійних проектах і в авторських програмах. Восени 2017 року Алла стала гостею Тетяни Устинової - в її авторській програмі «Мій герой» вона розповіла історію свого життя, вразивши телеглядачів оптимізмом і силою духу.
З 2017 року вона працює над своєю книгою, уривки з якої викладає в своєму блозі в журналі «Сноб». Мій герой. Алла Сігалова Зі своїми передплатниками в інстаграме Алла щедро ділиться фотографіями і секретами, якими вона користується для збереження стрункості і краси.