Джейден Сміт (Jaden Smith) - біографія сина Уілла Сміта, фото, особисте життя, його дівчина 2019

Anonim

Біографія Джейдена Сміта

Джейден Сміт - американський актор, музикант, реп-виконавець, син актора Уілла Сміта. За його плечима головні ролі у фільмах «У гонитві за щастям» (2006), «День, коли Земля зупинилася» (2008), «Карате-пацан» (2010), «Після нашої ери» (2013).

На фото: Джейден Сміт (Jaden Smith)

Дитинство і юність

Джейден Крістофер Сайер Сміт з'явився на світ 8 липня 1998 року в Малібу, штат Каліфорнія. Батько Джейдена - актор, музикант і режисер Вілл Сміт ( «Сім життів», «Люди в чорному», «Я - легенда»). Мати - американська актриса, співачка, продюсер, режисер і підприємець Джада Пінкетт-Сміт. У Джейдена є молодша сестра Віллоу (2000 р.н.), співачка і актриса, і єдинокровний брат Трей (1992 р.н.), актор і діджей. Початкову освіту Джейден отримав в Академії лідерства Нової села, а згодом разом з сестрою перейшов на домашнє навчання. Хлопчику було непросто спілкуватися з однолітками, які були чудово обізнані про його батьків і успіхи в кіно. Зараз Джейден активно пропагує домашнє навчання і закликає людей кидати школу.

Кіно

Вперше на знімальному майданчику Джейден Сміт виявився ще в животі матері. Джада Пінкетт-Сміт на останніх місяцях вагітності знялася в кліпі на пісню дружина «Just the Two of Us» (1998), в якому також з'явилися батько Уїлла, його молодший брат і дві сестри. У чотирирічному віці Джейден знову знявся в кліпі батька на композицію «Black Suits Comin '(Nod Ya Head)», яка увійшла в саундтрек до фільму «Люди в чорному-2» (2002). У 2004 році Джейден з'явився в декількох епізодах серіалу «Все про нас», спродюсований його батьком, але справжній успіх був попереду.

Джейден Сміт в дитинстві з батьком Уіллом Смітом У 2006 році на великі екрани вийшла біографічна драма «В гонитві за щастям» Габріеле Муччіно - про людину, яка пройшла шлях від бідного продавця до процвітаючого менеджера. Початківець брокер може отримати вигідний контракт, який поставив би крапку на всіх його фінансових проблемах, ну а поки йому і його маленькому синові доводиться ночувати на вулиці, але кожен день чоловік повинен з'являтися в офісі при повному параді. «В гонитві за щастям» (трейлер) Головну роль грав Уілл Сміт, а Джейден, відповідно, зіграв сина бездомного брокера.Хоча за сюжетом дитині 5 років, Джейдену на момент зйомок було вже 8. Фільм був тепло прийнятий глядачами і критиками, а маленький актор був удостоєний трьох престижних нагород на кінофестивалях.

Кадр з фільму «В гонитві за щастям» У 2008 році Сміту дісталася його друга головна роль - у фантастичній драмі Скотта Дерріксона «День, коли Земля зупинилася» про нашестя інопланетян на Землю. З виконавцем головної ролі, Кіану Рівзом, Сміт був знайомий ще до зйомок: мати хлопчика грала в сиквелах «Матриці», де також знімався Рівз.

Джейден Сміт у драмі «День, коли Земля зупинилася» Два роки по тому глядачі побачили Джейдена в фільмі Харальда Цварта «Карате-пацан» з Джекі Чаном. Бойовик був знятий на кошти Чана і батьків Джейдена. Сміт зіграв хлопчика з Детройта, над яким знущаються однокласники і який вчиться стояти за себе за допомогою бойових мистецтв. Фільм отримав схвальні відгуки і високі оцінки від критиків, які вже не сумнівалися в таланті Сміта. «Карате-пацан» (трейлер) Підрослий Джейден з'явився в 2013 році в науково-фантастичному фільмі-катастрофі М. Найта Шьямалана «Після нашої ери». За сюжетом космічний корабель батька (Вілл Сміт) і сина (Джейден Сміт) зазнає аварії на покинутій людством планеті Земля. Щоб полетіти назад, їм доведеться поборотися з дикими мавпами, отруйними п'явками і інопланетним хижаком урсу. Цей фільм отримав набагато нижчі оцінки, ніж «Карате-пацан», і безліч негативних рецензій, які стосувалися в тому числі ігри Джейдена. На хлопчину посипалися звинувачення у відсутності таланту і «швидкої слави за рахунок відомого батька».

Джейден Сміт в серіалі «Відпал» Більш успішним проектом для Сміта став драматичний серіал «Відпал», дія якого розгортається в Південному Бронксі в 1970-х роках, в епоху становлення хип-хопа і диско. У центрі оповідання - група підлітків, одного з яких зіграв Джейден. Його герой - Маркус «Діззі» Кіплінг, художник-ґрафітник, найталановитіший з братів Кіплінг (їх зіграли Скайлан Брукс і Тремейн Браун-мл).

музика

У 2010 році Джейден Сміт разом з канадським співаком Джастіном Бібером записав пісню «Never Say Never». Композиція стала офіційним саундтреком до фільму «Карате-пацан» і згодом досягла 8 місця в Billboard Hot-100.

Джейден Сміт і Джастін Бібер 1 жовтня 2012 року Джейден випустив свій перший мікстейп «The Cool Cafe», а два роки по тому - його «сіквел» під назвою «Cool Tape Vol. 2 ». Тоді ж Сміт почав роботу над своїм дебютним студійним альбомом «Syre», який вийшов в листопаді 2017 року. У липні наступного року Сміт записав другу платівку «Syre: The Electric Album». Джейден Сміт - «Icon» Кумедний випадок стався з кліпом на пісню Джейдена «Icon». Уілл Сміт вирішив привітати сина з 100 млн. Прослуховувань його пісень на сервісі Spotify і в якості подарунка записав свою версію цього ролика, причому, на думку багатьох глядачів, вийшло навіть краще оригіналу.

інші проекти

У Джейдена Сміта є свій власний бренд одягу під назвою MSFTSrep. Асортимент включає в себе толстовки, футболки, штани і жилети. У 2018 року Сміт запустив лінію джинсового одягу спільно з модним брендом G-Star.

Джейден Сміт запустив лінію джинсового одягу спільно з модним брендом G-Star У 2016 році громадськість схвилювала фотосесія Сміта для Louis Vuitton, в якій він постав в спідниці. Актор став першою моделлю-чоловіком, якого обрали для реклами жіночого одягу. Джейден пояснив, що таким чином він намагається боротися зі знущаннями: «Через п'ять років, коли ваш син раптом захоче піти школу в спідниці, його не бити» Сміт продовжує носити жіночий одяг - його часто можна помітити в спідниці або плаття, яке він вдало гармонує з кросівками та чоловічими вітровками.

Особисте життя Джейдена Сміта

На рахунку Джейдена Сміта короткі відносини з актрисою Медісон Петтіс, співачкою Стелою Хадженс, моделями Софією Річі і Кайлі Дженнер.Також, за чутками, Сміт зустрічався з юною актрисою Амандлой Стенберг (Рута з «Голодних ігор»).

Джейден Сміт з Сарою Снайдер З 2015 по 2017 рік Джейден Сміт перебував у відносинах з американською моделлю Сарою Снайдер, яка старша за нього майже на три роки. Закохані розлучилися через занадто щільних графіків і постійних сварок через чутки про зради. Але Снайдер стала справжньою музою для Джейдена - він присвятив їй кілька пісень на своєму дебютному альбомі.

Джейден Сміт і Одеса Едлон Після розставання з Сарою Джейден почав зустрічатися з актрисою Одесою Едлон, дочкою актриси з серіалу «Блудливая Каліфорнія» Памели Едлон.

Джейден Сміт зараз

У серпні 2018 року побачила підліткова драма про скейтбордистів в Нью-Йорку «Skate Kitchen», в якій знявся Джейден Сміт. До речі, він став єдиним актором картини, якій знадобився дублер для виконання трюків на скейтборді. «Skate Kitchen» (трейлер) У цей час чекала виходу драма «Життя за рік» за участю Джейдена і моделі Кари Делевінь. Картина розповість про 17-річного підлітка, який дізнається про те, що його дівчина скоро помре і у нього є лише рік, щоб довести свою любов.