Стейсі Мартін (Stacy Martin) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Стейсі Мартін

Стейсі Мартін - молода французька кіноактриса і фотомодель французько-англійського походження. Вперше вона з'явилася на екрані в 2013 році в скандальному фільмі Ларса фон Тріра «Німфоманка».

Французька актриса Стейсі Мартін

Ранні роки

Стейсі Мартін (Stacy Martin) народилася 1 січня 1991 року і провела своє раннє дитинство в Парижі. Батько, за професією перукар, Рене Мартін. Мати, уродженка Англії - домогосподарка, Аннет Мартін. Стейсі - єдина дитина в сім'ї. Коли їй було сім років, сім'я переїхала в Токіо, де її батько відкрив свій салон.

Зростання Стейсі Мартін 170 см Ось що згадувала про цей час сама Стейсі: «Японія - красива, але складна країна, і, як представники західного світу, ви ніколи в неї не впишеться. Японці, яких я зустрічала, були одержимі західними людьми. Я була для них магнітом - мене постійно хотіли обійняти і приголубити. Так що через деякий час я почала думати: «Я ж не плюшевий ведмедик!». В Японії Стейсі Мартін жила до 13 років, потім з сім'єю вона повернулася до Франції.
Проживаючи в Парижі, Стейсі Мартін почала кар'єру в одному з паризьких модельних агентств, Premier Model Management. Основною роботою для неї були зйомки для каталогів одягу. Коли школа залишилася позаду, Стейсі разом з батьками вирушила в Лондон. Вона просто закохалася в столицю Англії. Лондон дає тобі свободу бути собою. Це прекрасно, коли тобі 18 Для того щоб стати фінансово незалежною, вона знову зайнялася модельним бізнесом. Стейсі говорить, що її фінансова свобода була рідкістю для 19-річної дівчини: не потрібно було працювати в барі або кафе. Вона використовувала зароблені гроші для оплати приватних акторських занять, а також вивчала техніку Мейснера в акторському коледжі.

Стейсі Мартін спочатку стала моделлю Її першим лондонським житлом стало студентський гуртожиток в Тауерському кварталі на кільцевій дорозі. Пізніше вона жила з друзями в Камдені, але шкодувала про це: «Я завжди переступала через п'яних людей в понеділок вранці».

акторська кар'єра

Три роки по тому, після занять в акторському коледжі і після закінчення Лондонського коледжу комунікації зі ступенем в галузі культури і медіа, Стейсі успішно пройшла кастинг для фільму фон Трієра «Німфоманка». Це була її перша роль у великому кіно, яка виявилася дуже непростою.

Стейсі Мартін у фільмі «Німфоманка» «Це складний фільм, але для мене це було необхідно».За роботу в цій провокаційній картині, де її героїню в віці зіграла Шарлотта Генсбур, в 2014 році Стейсі отримала номінацію на премію «Боділ», а також премію «Роберт» в категорії «Краща актриса». На знімальному майданчику у фон Трієра дівчина знімалася з Умою Турман, Уїллемом Дефо, Крістіаном Слейтером і іншими чудовими акторами.

Стейсі Мартін і Шайа ЛаБаф Коли зйомки в «німфоманка» підійшли до кінця, Мартін знялася в британському фільмі «Зима» і проект продюсера Терренса Маліка The Clown, де вона працювала разом з Шарлоттою Ремплінг.
У 2014 році Стейсі втілила центральний образ у фільмі «Тадж-Махал» Ніколаса Саада. Головна тема цієї драми - терористична атака в Мумбаї в 2008 році, а її місце дії - Мумбай (Індія). Стейсі зіграла дівчину, яка проживає з батьками в першокласному готелі, на який нападають бандити. Це правдива життєва історія про порятунок людей з полону терористів.

Стейсі Мартін у фільмі «Тадж-Махал» У 2014 році вона брала участь в рекламній кампанії Rag & Bone Spring 2014 разом з Емілем Хиршем.
У 2015 році Стейсі Мартін побачили в ролі молодої вчительки в пробі пера актора Брейді Корбета «Дитинство лідера». У зйомках драми також брали участь Роберт Паттінсон, Береніс Бежо, Майкл Епп і Ліам Каннінгем.

Стейсі Мартін у фільмі «Дитинство лідера» У 2015 році дівчина зіграла Фей в експериментальному фільмі Бена Уитли «Висотка». У проекті були зайняті Том Хіддлстон, Джеремі Айронс, Сієнна Міллер, Люк Еванс і Елізабет Мосс.
В цьому ж році Стейсі взяла роль молодої Дори у фільмі Маттео Гарроне «Страшні казки» і знялася в драмі «Дама в окулярах і з рушницею в автомобілі».
У листопаді 2017 го в російський прокат вийшов біографічний фільм Мішеля Хазанівічюса «Молодий Годар». Колишня дружина Жан-Люка Годара, письменник і актриса Анн Вяземський, написала мемуари, які і лягли в основу сюжету картини. Анн, колишню дружину Годара, зіграла Стейсі Мартін, а наймолодшого режисера - відомий французький актор Луї Гаррель. Стейсі Мартін у фільмі «Молодий Годар» Про акторській роботі Стейсі говорить так: «Моє тіло є інструментом. У художника є кисті, у музиканта - скрипка або гітара …, а я як актор використовую для самовираження своє тіло ».

Особисте життя Стейсі Мартін

Кілька років тому у мадам Джоджо в Сохо Мартін познайомилася зі своїм нареченим, Даніелем Блюмберга, музикантом, який раніше працював на танцювальній вечірці Yuck and Cajun. Тепер він творить під сценічним псевдонімом Hebronix. Стейсі зауважує, що їх кар'єри - «абсолютно окремі світи».

Стейсі Мартін і її хлопець Даніель Блюмберг планується весілля? Стейсі вважає за краще не розкривати всі свої особисті таємниці журналістам.
Стейсі зі своїм нареченим живе в Лондоні. Це особливо важливо для дівчини, так як її робота пов'язана з подорожами. Їй подобається мати притулок саме тут, де вона як ніде відчуває себе як вдома.

Стейсі Мартін зараз

В кінці 2017 року Стейсі знімалася в драмі «3 Way Junction» разом з Томом Стерріджем і Томмі Фленаганом. А в 2018-м - взяла участь в зйомках дебютної картини Кірстен Данст «The Bell Jar» ( «Під скляним ковпаком», за романом Сільвії Плат) разом з Дакотой Фаннінг. Стейсі недавно зізналася, що має виконати ще багато завдань, в тому числі і стати матір'ю. Зараз вона багато подорожує, дає інтерв'ю, розмірковує і не перестає дивуватися. Працюючи над новою роллю, Стейсі постійно подумки повертається до образу Ніни Зарічної з чеховської «Чайки», кожен раз по-новому переосмислюючи драму близькою їй героїні.