Щеплення від зайвої ваги врятує від багатьох захворювань

Anonim
Вчені запевняють, що вже підійшли до розробки вакцини проти зайвої ваги. Як припускають вчені, така вакцина буде впливати на імунну систему людини, руйнуючи жирові накопичення.
На сьогодні позбутися жирових накопичень без ускладнень можна кількома способами: дієта, ліпосакція і таблетки для схуднення.
І, звичайно, з усіх способів, ліпосакція є найпростішим рішенням.

Щеплення від зайвої ваги врятує від багатьох захворювань Англійська доктор Кейт Хаффер розповіла, що під час експерименту з розробки вакцини, вага піддослідних мишок знизився приблизно на 15 відсотків, і це всього за 4 дні після ін'єкції. «На відміну від інших вакцин, які можуть регулювати тільки почуття голоду, нова вакцина зможе лікувати ожиріння, вона атакує жирові клітини», - заявила доктор Хаффер.
На сьогодні вчені шукають побічні ефекти вакцини. На сьогоднішній день її отримали 20 тисяч мишей, корів, свиней і собак. До того, щоб тестування проводили на людину, потрібно ще не менше 3 років, так що лазерна ліпосакція залишається поза конкуренцією. Ліпосакція увійшла в моду після того, як всі зірки почали афішувати прекрасні тіла, не приховуючи, що в цьому заслуга лікарів. У Росії однією з найпопулярніших клінік, яка займається ліпосакції, є "Б'юті Доктор". Клініка гарантує своїм пацієнтам якісний результат.
Редакція сайту «» сподівається на те, що вакцина проти ожиріння пройде всі тестування та надійде в продаж.