Артем Пивоваров біографія, фото, особисте життя, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Артема Пивоварова

Артем Пивоваров - український співак, композитор і автор пісень, представник стилю new wave pop. Яскравий приклад того, яких успіхів може досягти самоучка з простої сім'ї, щиро закоханий в музику.

Музикант Артем Пивоваров

Дитинство Артема Пивоварова

Артем народився 28 червня 1991 року в невеликому містечку Вовчанськ Харківської області. Мама співака - медик. Батько пішов з сім'ї, коли Артему було близько року, так що вихованням майбутнього співака займалися мама і бабуся.
Мама хотіла, щоб син теж працював у медичній сфері, проте Артема з ранніх років привертала музика. У 12 років він вирішив навчитися грі на гітарі і вступив до музичної школи. Провчившись всього три місяці, Пивоваров кинув цю справу, оскільки його не влаштували освітня система і підхід викладачів. Але музикою займатися не кинув і сам освоїв інструмент.

Артем Пивоваров з дитинства любив музику Після 9 класу Артем все-таки вирішив піти по стопах мами і вступив до Вовчанського медичний коледж. Після він продовжив навчання в Харківській національній академії міського господарства, після чотирьох років захистивши диплом бакалавра з екології.

Музична кар'єра Артема Пивоварова

Серйозні кроки в шоу-бізнесі Артем зробив в 2012 році під ім'ям ART REY. В рамках даного проекту він випустив два акустичних міні-альбому - «Нам не повернути» і «Якщо в думках …». Свої пісні Артем викладав на YouTube і, завдяки великій кількості переглядів і позитивних відгуків, швидко став популярним в мережі.

Артем Пивоваров став популярний завдяки відео на ютубі Через рік почалася співпраця Артема з саунд-продюсером Юрієм Водолазьке. Точкою відліку серйозної музичної кар'єри Пивоваров вважає 1 квітня 2013 року: в цей день вийшов його дебютний студійний альбом «Космос».
Влітку того ж року музикант випустив два кліпи на пісні «Спекотне літо» та «Рідна», які срежиссировал сам. Разом з виходом альбому Артем почав виступати з колективом музикантів в країнах СНД і на фестивалях. Артем Пивоваров - Збирай Мене У 2015 році вийшов другий альбом Артема Пивоварова - «Океан». Кліп на пісню «Збирай мене» потрапив в ротацію каналу ТНТ, після чого популярність співака пішла вгору. Також ця пісня стала офіційним саундтреком молодіжного україно-російського серіалу «Готель Елеон». Наступний кліп на пісню «Залежні» потрапив в ротацію вже на топові музичні канали на кшталт RuTV і МузТВ.
В кінці 2016 роки Артем приступив до роботи над третім альбомом. Спільно з репером Мотом він записав трек «Мусони», який очолив топ-чарт iTunes. Мот і Артем Пивоваров - Мусони Початок 2017 року ознаменувався спільною роботою Пивоварова і Владі з «Касти». Їх трек «Меридіани» знову опинився на вершині музичних чартів.

Особисте життя Артема Пивоварова

Артем Пивоваров активно працює як саунд-продюсер. Він співпрацює з багатьма популярними медійними особистостями - Світланою Лободою, Ольгою Серябкіна, Джамалою, SunSay, Регіною Тодоренко, Дантесом, Мішею Крупина, групою KAZAKY і іншими музикантами.

Артем Пивоваров і Регіна Тодоренко Артем захоплюється відео-зйомками і монтажем. Свою майстерність він демонструє при створенні власних кліпів.
Співак любить спорт і дотримується здорового способу життя. Він прихильник східних єдиноборств, зокрема, китайської школи ушу «вин-чунь». Інтерв'ю з Артемом Пивоваровим Артем не приховує, що зустрічається з дівчиною, а також того, що вона працює в його команді: веде переговори, домовляється про концертах.

Артем Пивоваров зараз

Що вийшов в березні 2017 року кліп Артема Пивоварова «Кисень» про закохану пару людей-альбіносів за рекордно короткий час зібрав мільйон переглядів. Артем Пивоваров - Кисень У тому ж місяці молода людина порадував українських фанатів синглом «Говори», який увійшов до складу його третього студійного альбому «Стихія води».