Діана Арбеніна біографія співачки, фото, особисте життя, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Діани Арбеніної

Діана Арбеніна - це справжня жива легенда російської рок-сцени. Її пісні знають і люблять в усіх куточках колишнього СРСР. Її тексти западають в душу, а прониклива музика, здається, просто не може набридати.
Діана Арбеніна - це людина, яка завжди залишається на увазі. Однак, незважаючи на це, життя і біографія співачки все ще сповнена великою кількістю білих плям.
Так, що ж ховається за образом цієї задумливою і злегка відчужено співачки? Які етапи життя і творчої кар'єри довелося пройти Діані Арбеніної, щоб стати тією дівчиною, якою ми знаємо і любимо її тепер? Відповіді на ці питання ми постараємося представити в нашій біографічної статті.

Дитинство і юність Діани Арбеніної

Майбутня співачка народилася в невеликому містечку під назвою Воложин, розташованому в центральній частині сучасної Білорусі. Її мама - Галина Анисимовна Федченко - працювала тележурналістом. На суміжному терені трудився і її батько - Сергій Іванович Кулаченко - відомий в деяких колах білоруський журналіст. Діана Арбеніна- Морячок Коли маленькій Діані було близько 6 років, вони переїхали на Чукотку. Де, пару років тому, її батьки розлучилися. У житті матері майбутньої співачки з'явився інший чоловік - Олександр Васильович Федченко. Вітчим Діани Арбеніної (яка в той період ще носила прізвище Кулаченко) працював хірургом.
Варто зазначити, що даний переїзд не став останнім у житті Діани Арбеніної. У житті і біографії маленької Діани була Колима, Чукотка, Магадан. Саме тут, в краю вічної мерзлоти і пройшли ранні роки співачки. У Магадані вона закінчила середню школу, а потім надійшла до місцевого педагогічного інституту, в якому стала вивчати іноземні мови.
Однак, дотримуючись старої доброї сімейної традиції, в 1993-му знову зважилася на переїзд. Цього разу її alma mater став Санкт-Петербурзький державний університет, в якому вона чотири роки провчилася на відділенні філології.

"Нічні снайпери"

Періодом становлення колективу прийнято вважати 1993-й рік. У цей період починає співачка Діана Арбеніна вирішила виступити на Другому Всеросійському фестивалі авторської пісні, який проходив в Санкт-Петербурзі. Саме тут на одному з концертів і відбулося знайомство Діани з іншою молодою співачкою Світланою Сурганової. Разом вони виконали кілька пісень, однак на цьому тоді їх співпраця і закінчилося.

Пісні Діани Арбеніної популярні не тільки в Росії Арбеніна повернулася в Магадан, де і жила в той період. Сурганова пообіцяла нанести їй візит. У листопаді того ж року Світлана стримала слово і на півроку переїхала на Далекий Схід. Тут артистки стали виступати в різних барах і клубах, а також дали кілька домашніх концертів. Деякий час по тому безіменний дует обрав для себе відповідну назву і став давати регулярні концерти в магаданському казино Імперіал.
Однак в Магадані «Нічні снайпери» затрималися ненадовго. У другій половині 1994 року Діана і Світлана переїхали в Санкт-Петербург, де взяли участь в декількох концертах, творчих акціях, а також інших заходах, що проводяться під егідою рок-н-рольної тусовки.
У 1998-му році група записала свій перший студійний альбом «Крапля дьогтю». З цього моменту почалася професійна діяльність колективу, що включала в себе незліченну безліч концертів, кліпів і гастролей. Їхні пісні стали потрапляти на провідні радіостанції. Групі супроводжував успіх. І в 1999-му і 2001-му «Нічні снайпери» записали ще два альбоми ( «Дитячий лепет» і «Рубіж»).
Платівки стали популярні, проте незабаром прийшла новина про назревшем конфлікті між двома вокалістами колективу. У 2002-му році Світлана офіційно покинула групу, і Діана Арбеніна стала єдиною солісткою «Нічних снайперів».

Діана Арбеніна з дітьми-двійнятами Артемом і Мартою У період з 2002-го по 2013-й група випустила сім студійних альбомів, один з яких Діана записувала в Японії з відомим музикантом Кадзуфумі Міядзави. На даний момент діяльність колективу «Нічні снайпери» займає центральне місце в творчості співачки. Однак, незважаючи на це, Діана Арбеніна нерідко бере участь в інших проектах. Так, вона з'являлася в якості сольного виконавця на кількох всеукраїнських рок-фестивалях. Разом з іншими вихідцями з Білорусі дуетом Бі-2 брала участь в роботі проекту «Непарний воїн».Крім того, разом з Лівою і Шурою вона також записала альбом «Молоко», в якому постала в якості бек-вокалістки. Крім цього на альбомі була також представлена ​​їх спільна композиція «Через мене», що стала згодом заголовною піснею для фільму «Я залишаюся».
Варто відзначити, що дана композиція не стала єдиною піснею, написаною Діаною для того чи іншого фільму. В період 1998 го по 2012 на екрани вийшло 15 фільмів, в яких використовувалися композиції Арбеніної. Найбільш відомими з них стали картини «Азазель», «Свої», «Я залишаюся», «Кандагар», «День радіо». Скандальну славу придбала також стрічка «Ми з майбутнього 2».

Діана Арбеніна зараз

Крім музичних робіт Арбеніної слід також відзначити її поява в якості учасниці або члена журі на таких відомих телевізійних проектах як «Дві зірки» і «Голос країни». Крім цього згадки заслуговує також робота співачки з озвучення американського мультфільму «Елізіум», в якому голосом Діани каже дівчина-солдат Нікс.
У 2012 році Арбеніна дебютувала також в ролі поетеси, представивши публіці свою збірку віршів «Автодафе».

Особисте життя Діани Арбеніної

Довгий час Арбеніна ніяк не спростовує і не коментувала чутки про свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Подібний імідж доповнювали і пісні виконавиці, які в більшості своїй розповідали про романтичні і тонких відносинах з дівчиною. Діти Діани Арбеніної На тлі подібних чуток повною несподіванкою стала звістка про вагітність співачки. У лютому 2010 року на світ з'явилися двійнята Артем і Марта. Батьком дітей, за словами співачки, є американський бізнесмен російського походження. Ім'я його в даний час невідомо. Про шлюб також не йдеться. Таким чином, на сьогоднішній день єдиним законним чоловіком артистки є поет і музикант Костянтин Арбенин, шлюб з яким, як вважається, був лише фікцією.