Купе Subaru BRZ стане героєм шостого фільму

Anonim
Марка автомобіля дуже популярна і в Росії.
Компанія Subaru надала п'ять купе BRZ, які будуть використовуватися в зйомках чергової, вже шостої за рахунком, частини картини «Форсаж». Цілком можливо, що за його кермо сядуть актори Вин Дизель або Пол Уокер. BRZ, які беруть участь в зйомках, будуть оснащені аеродинамічним обвісом, великими колісними дисками, отримають модернізовану підвіску і допрацьовані дволітрові мотори. Такі двигуни в стандартному виконанні розвивають 200 к.с. і 205 Нм максимального крутного моменту, завдяки чому моделі здатні розганятися до 100 км / год за 7,6 секунди.

Купе Subaru BRZ «Форсаж-6» вийде в прокат в США 24 травня 2013 року. в перших п'яти фільмах головні герої вже їздили на автомобілях Subaru. У «Форсаж-4» Брайан О'Коннер у виконанні Пола Уокера сідав за кермо хетчбека Impreza WRX STi. Тоді для зйомок на модель встановили аеродинамічний обвіс від Veilside, удосконалили підвіску і навіть створили новий інтер'єр.
«Будемо чекати новий« Форсаж »», - обіцяють користувачі Твіттера.
Редакція «» вважає, що, якщо машини беруть участь у фільмах такого рівня, значить, їх популярність не викликає сумнівів.