Укладальники доріг будуть відповідати за якість відремонтованих трас

Anonim
Депутатами Держдуми ведеться підготовка законопроекту, який передбачає зміни до ФЗ № 44, що стосуються норми, яка передбачає обов'язкове введення вимог щодо забезпечення терміну роботи або товару, які будуть встановлені замовником тендеру.
Згідно з чинним ФЗ гарантійні зобов'язання йдуть від замовника за бажанням і при необхідності. Як припускають творці нових поправок, таке положення закону породжує корупцію і змову у замовника і підрядника, при цьому якості проведених робіт приділяється мало уваги, як і витрачання бюджетних коштів. Дана поправка до закону зачепить підприємства, що займаються дорожнім будівництвом, об'єктами капітальних забудов та іншими роботами цього напрямку.
Серед потенційних підрядників, які мають стикнутися з правовими змінами при виконанні подібного роду замовлень, може бути ТОВ «Сістемспецстрой». Тротуарна плитка, що виготовляється даною компанією за німецькими технологіями, використовується в приватному ландшафтному дизайні, а також в мощенні доріг, площ і алей міського масштабу.

Може в Росії зникне одна з проблем - дороги Крім того, ТОВ «Сістемспецстрой» надає будівництво під ключ будинків, тобто цілий комплекс будівельних робіт, завдяки якому здійснюється економія часу і коштів замовника.Художня ковка надається у виконанні фахівців компанії.
Вищевказані зміни в законодавстві покликані припинити можливість корупційної діяльності, а також забезпечити якість доріг за рахунок відповідальності виробляють їх підприємств.