Нова гордість Twitter - функція мовного таргетингу

Anonim
Весняні оновлення не обійшли стороною і Twitter, який відтепер оснащений функцією багатомовного рекламного таргетингу.
Нова можливість вельми порадує рекламодавців, адже тепер вони зможуть вибирати необхідну їм аудиторію не тільки по інтересам, підлозі та територіальним розташуванням, а й з урахуванням мов, найчастіше використовуваних користувачами. На думку фахівців Twitter, нововведення має сенс, перш за все, для великих міжнародних корпорацій, яких цікавить як глобального охоплення аудиторії, так і можливість бути ближче до неї, використовуючи її рідна мова. Компанії, які проводять онлайн-акції в багатомовних країнах, теж швидко оцінять ефективність новинки.

Спілкування в Twitter - відсутність обмежень Відзначимо, що не дивлячись на набирає популярність інтернет-рекламу, залишаються і прихильники більш традиційних видів реклами. Каталоги, брошури буклети, календарі та інша поліграфічна продукція продовжують залишатися важливою частиною корпоративної культури і взаємовідносин ділових партнерів, наприклад, в якості святкових сувенірів. Сьогодні друк каталогу не займе багато часу і сил, зате потім яскравий журнал зуміє скрасити чиїсь години чекання або час далекої подорожі. Детальніше про умови можна дізнатися на atlasp.ru.

Twitter не боїться рухатися вперед Головним же залишається той факт, що реклама, як одна з найпопулярніших сучасних областей, продовжує свій розвиток і шукає нові шляхи поширення, не забуваючи при цьому і про старих перевірених методиках. І друкарня «Атлас» не сумнівається, що, чим ширше і різноманітніше використовувані Вами методи просування, тим більший успіх чекає Вашу компанію.
А вже про те, яка реклама для нього дійсно корисна, може вирішувати тільки сам користувач, причому, завдяки Twitter, відтепер навіть мовний бар'єр нічого очікувати бути перешкодою!