Аліна Алексєєва - біографія, фото, зріст, вага, хлопець, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Аліни Алексєєвої

Аліна Олександрівна Алексєєва (Сталіна) - актриса театру і кіно, російська фетиш-модель. Відома участю в серіалах «Кухня», «Дружба народів», «Вічний відпустку».

Модель і актриса Аліна Алексєєва

Дитинство Аліни Алексєєвої

З самого дитинства Аліна Алексєєва займалася естрадними танцями, бальними танцями, балетом. Пізніше до цього і без того значному переліку додалося захоплення стрип-денсом. Також дівчина відвідувала музичну школу (клас фортепіано) і брала участь в постановках шкільного акторської студії. Саме інтерес до театру, до сценічної майстерності відіграв вирішальну роль у виборі подальшої професії - закінчивши школу в 2005 році, дівчина подала документи на режисерський факультет ГІТІСу.

Аліна Сталіна - фетиш-модель

Одночасно з навчанням в театральному Аліна, натхненна фотографіями Діти фон Тіз, захопилася модельними фетиш-зйомками, разом з дизайнерами розробляла костюми для фотосесій і сама виступала в якості моделі. Незабаром її фотографії стали з'являтися на сторінках і обкладинках журналів; в юному віці Аліна представила власну (перше в Росії »!) фетиш-шоу.

Аліна Алексєєва починала кар'єру як фетиш-модель Неодноразово Аліні надходили пропозиції взяти участь в зйомках для Suicide Girls (один з провідних online-журналів, які працюють в напрямку неформального еротичного візуального мистецтва). Але, за словами самої актриси, вона не любить масову моду і, тим більше, не хотіла б демонструвати своє оголене тіло заради грошей.

На фото: Аліна Сталіна Яскрава зовнішність і багатогранні оригінальні образи сприяли тому, щоб Аліну помітили маститі кліпмейкерів - до 20 років юна актриса встигла знятися в відеокліпах відомих вітчизняних альтернативних груп: Біопсіхоз, DEFORM, БеZумние Зусилля і т.п.
Для зйомок у фотосесіях і участі в перформанси в стилі «бурлеск» Аліна Алексєєва взяла собі псевдонім «Аліна Сталіна». Друзі її ідею підтримали, оскільки це прізвище відмінно підходить до її сталевому, цілеспрямованому характеру. У 2012 році вона дебютувала під даним псевдонімом з роллю русалки в оперній постановці свого викладача Бориса Юхананова «Сверлійци». Прем'єра відбулася 2 грудня 2012 року в Центрі дизайну «ArtPlay».

«Сверлійци»: Аліна Алексєєва в ролі русалки

Початок кінокар'єри Аліни Алексєєвої

У студентські роки Аліна (під справжнім ім'ям - Аліна Алексєєва) знялася в епізодичних ролях в серіалах «Кухня» та «Дружба народів», після чого вирішила спробувати себе на великому екрані.

У серіалі «Кухня» Аліна Алексєєва зіграла епізодичну роль Так, актриса отримала запрошення в біографічний фільм «Дау» (зйомки фільму почалися в 2011 році), але так і не були завершені. Фільм присвячувався життя геніального фізика і прародителя ядерної бомби Льва Ландау.
У 2014 році Алексєєвої дісталася роль менеджера автосалону в кримінальному фільмі «Гроші», а в 2015 році на екрани вийшло відразу дві прем'єри за участю дівчини: мелодрама «Про любов» і новорічна комедія «Країна чудес».
У тому ж 2015 року дівчина закінчила ГІТІС за спеціальністю «Актор театру і кіно» (майстерня індивідуальної режисури Бориса Юрійовича Юхананова), і цілком присвятила себе кар'єрі.

Особисте життя Аліни Алексєєвої

Актриса не любить розповідати пресі про особисте життя. Відомо, що вона незаміжня і дітей у неї немає.

Аліна Алексєєва відпочинку Через те, що дружину Костянтина Крюкова, її партнера по серіалу «Вічний відпустку», теж звуть Аліна Алексєєва, багато часто приписують дівчині відносини з цим актором. Але це не так - дружина Костянтина за освітою юрист і не має відношення до світу кіно і театру.

Аліна Алексєєва зараз

У 2016 році Аліна Алексєєва взяла участь в зйомках телесеріалу «Вічний відпустку», де зіграла одну з головних жіночих ролей (роль медсестри Насті). Партнерами Аліни Алексєєвої за серіалом стали такі актори як Костянтин Крюков, Валерія Федорович, яка зіграла розпещену дочку олігарха, і Ян Цапник. Зйомки проходили на цьому круїзному лайнері, а декораціями стали приморські міста Середземного моря.

«Вічний відпустку»: Аліна Алексєєва в ролі медсестри Насті Також в 2016 році Аліна Алексєєва була зайнята на зйомках серіалів «Ольга» і «Оптимісти».