Елісон Брі (Alison Brie) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Елісон Брі

Елісон Брі (повне ім'я Елісон Брі Шермерхорна, Alison Brie Schermerhorn) - американська актриса, найбільше відома за серіалами «Спільнота» (2009) і «Божевільні» (2007). В повнометражних фільмах вона в основному виконує роль другого плану.

Актриса Елісон Брі

Ранні роки

Елісон Брі народилася в Лос-Анджелесі 29 грудня 1982 року.На початку акторської кар'єри вона опустила другу частину свого прізвища - Шермерхорна. Мама майбутньої актриси - єврейка, батько має європейське коріння. У пари є ще одна дочка Лорен. Батьки розлучилися, хоча виховували дітей спільно. Вони не дотримувалися якихось певних культурних і релігійних традицій у вихованні, хоча багато єврейські свята в будинку все-таки відзначали.

Елісон Брі в дитинстві Виходити на сцену Елісон почала ще в дошкільному віці. Одна з перших її ролей - це щеня Тото з «Чарівника з країни Оз». Закінчивши школу в Пасадені, Брі надійшла в Каліфорнійський інститут мистецтв, який закінчила в 2005 році зі ступенем бакалавра в галузі театрального мистецтва. Під час навчання дівчина брала участь в спектаклях невеликих місцевих театрів, а також працювала на дитячих святах.

Елісон Брі в юності

акторська кар'єра

Елісон починала зніматися в короткометражках на перших порах в крихітних епізодичних ролях, часто навіть не потрапляючи в титри. Нарешті, їй пощастило, і в 2007 році Брі отримала постійну роль Труді Кемпбелл в серіалі «Божевільні». Сюжет шоу обертається навколо життя і роботи рекламного агентства на Медісон-Авеню в 60-і роки. Акторський склад проекту, на чолі з Джон Хемм і Христиною Хендрікс, отримав нагороду від Гільдії кіноакторів за кращий ансамбль в драматичному серіалі, а «Божевільні» стали улюбленцями глядачів, і тривали цілих 7 сезонів.

Елісон Брі в серіалі «Божевільні» У 2009 році на екрани вийшов комедійний серіал «Спільнота» (інша назва - «Однокурсники»), де Брі виявилася вже на першому плані в компанії таких акторів, як Дональд Гловер, Джоел МакХейл і Гілліан Джейкобс. Шоураннер проекту Дену Хармоні не без проблем вдалося утримати експериментальну комедію на плаву: були і звільнення, і добровільний відхід акторів, і переїзд шоу на інший канал, але глядацька любов допомогла проіснувати йому протягом 6 сезонів.

Елісон Брі на зйомках серіалу «Спільнота» А ось роман з повним метром у Брі все ніяк не складався. Фільми з її участю або не збирали касу, або виявлялися розгромлені критиками і глядачами, та й часу в кадрі у актриси було не так багато. До таких проектів можна віднести: «Дитина Сатани» (2007), «Останній урок» (2008), «Важлива дата» (2012) та інші.

Фігура Елісон Брі Однак пізніше ситуація почала виправлятися. Елісон продовжила зніматися в молодіжних легких комедіях, але вже більш високої якості. Це фільми «Трошки одружені» (2012), «Королі літа» (2013), «Голі перці» (2014 року), «Тримайся!» (2014 року), «Любов без зобов'язань» (2015), які мали більш високий статус і більший охоплення аудиторії. «Любов без зобов'язань» - трейлер Також Брі озвучила персонажів в мультиплікаційному серіалі «Кінь БоДжек» (2014 року) і анімаційному повнометражному фільмі «Лего Фільм» (2014 року), а також знялася в «Секретному досьє» (2017) Стівена Спілберга з Томом Хенксом і Меріл Стріп.

Особисте життя Елісон Брі

З 2013 року Елісон Брі складається у відносинах з актором Дейвом Франко. Пара таємно поєднувалася узами шлюбу в 2017 році. У тому ж році на екрани вийшов фільм її дівер Джеймса Франко «Горе-творець» за участю Брі.

Елісон Брі і Дейв Франко

Елісон Брі зараз

Актриса продовжує зйомки в успішному по всіх позиціях серіалі Netflix «Блиск», де вона грає зневірену через відсутність роботи актрису Рут, що вирішила взяти участь в шоу про рестлерів. Партнеркою Елісон на майданчику є Бетті Джілпін. Оскільки промоушен нового сезону в самому розпалі, Брі відвідує багато телевізійних шоу, даючи інтерв'ю Стівен Кольберу, Енді Коену і іншим відомим ведучим.

Елісон Брі в серіалі «Блиск» Крім іншого вона підтримує соціальні проекти, спрямовані на захист дітей. Багато в чому це - продовження роботи, якою займається мама Елісон.