Дмитро Монатік (Monatik) - біографія, фото, зріст і вагу, його дружина, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Дмитра Монатика

Дмитро Монатік - молодіжний український співак, композитор і танцюрист, який виступає під сценічним ім'ям Monatik. Творчість - це його основне і улюблене заняття: він сам пише музику і тексти, виконує пісні і знімає кліпи.

Український співак і танцюрист Дмитро Монатік

Дитинство Дмитра Монатика

Дмитро народився 1 квітня 1986 року в Луцьку. Ріс у звичайній родині зі звичайними батьками: тато працював на авіазаводі, мама була секретарем. Пізніше, коли Діма подорослішав, вони почали працювати на свій бізнес.
Швидше за все, музичний талант молодий чоловік отримав від дідусів: Один з них був глухонімим танцюристом і спортсменом, другий добре співав, та ще й віртуозно акомпанував собі на баяні.

Молодий Дмитро Монатік До восьмого класу Діма ріс, абсолютно не відрізняючись від інших однолітків. Точкою старту для підлітка стало побачене на міській площі шоу брейк-дансу. Заворожений експресією танцю, він вирішив навчитися танцювати і приєднався до групи танцюристів брейк-дансу «DBS Crew». Цілеспрямований Діма швидко досяг успіху, ставши одним з кращих виконавців. Разом з групою він став виступати по всій країні.
У випускному класі прийшов час визначатися з майбутньою професією. Батькам вдалося переконати сина в життєву необхідність вивчитися на юриста, а музику перевести на рівень хобі. В результаті Дмитро Монатік днем ​​був студентом юридичного факультету, а ввечері повертався в музичну стихію.

Музична кар'єра Дмитра Монатика

І все ж Фортуна була милостива до Дмитра, давши йому можливість займатися улюбленою справою замість багатогодинного сидіння в офісі. Поштовхом до серйозної музичній кар'єрі стало нерозділене кохання.

Зростання Дмитра Монатика 165 см В цей період Монатік потрапив на кастинг української «Фабрики Зірок», де йому вдалося справити враження на народну артистку Наталю Могилевську. Вона взяла його в свою команду і допомогла переїхати з Луцька до Києва. Наступний етап - робота танцюристом в столичній професійній студії «Turbo». Це дало Дмитру можливість вчитися на прикладі кращих танцюристів країни, а у вільний час відточувати власну майстерність.
У той же час Дмитро зумів створити персональний вокальний проекту «Monatique». Він сам писав і виконував пісні.
У 2010 році Дмитро Монатік потрапив під крило до відомого хореографа Миколі Бойченко, а також брав участь в зйомках серіалу «Мухтар». Той рік став успішним і в конкурсах: Монатік увійшов до тридцятки танцюристів, відібраних в третьому сезоні конкурсу «Танцюють всі» та став одним з кращих виконавців «Х-фактора».

Дмитро Монатік і Світлана Лобода вийшли в наступному році викладені їм на YouTube кліпи «ТайУлетаю» і «Повітря» справили ефект бомби, що розірвалася. Вже до 2012 року Дмитро Монатік став відомим в музичному середовищі автором хіта «40 градусів», який він написав для Світлани Лободи, а також пісні «Собою» для ще однієї колишньої віагрянки Єви Бушміної.
У 2013 році світ побачив його перший сольний альбом з 13-ти композицій - «С.С.Д.», що розшифровується як «Саундтрек сьогоднішнього дня».

Дмитро Монатік і Анна Сєдакова 2014 рік ознаменувався для співака новим псевдонімом MONATIK і двома піснями, створеним у співавторстві з Анною Седоковою. Слідом - власна студія звукозапису. У 2015 році український музичний канал М1 назвав його «Проривом року». Monatik - кліп «Вихідний» У 2016 році Монатік випустив другий альбом, який отримав лаконічну назву «Звучить» і складається з 16-ти пісень, включаючи дует з Анною Седоковою та Quest Pistlos. У тому ж році відбулася прем'єра кліпів «Вихідний», «Кружляє», «Вічність» і «Сон», який був знятий за участю репера L'One. Monatik feat. L'ONE - Сон

Особисте життя Дмитра Монатика

На своїй верифицированной сторінці «ВКонтакте» співак охоче ділиться з шанувальниками музикою і кліпами, творчими планами і звітами. Але ні слова про особисте. Він не любить поширюватися про свою сім'ю.
Проте, шанувальникам співака відомо, що він одружений, дружину звуть Ірина Демічева. За сумісництвом вона - директор проекту MONATIK.

Дмитро Монатік і його дружина Ірина Демічева Вони одружилися в 2015 році після багаторічних відносин, відразу після цієї події у пари народився син. У лютому 2017 роки родина поповнилася ще однією дитиною.
Серед інших улюблених занять Дмитра - малювання. В юності він навіть створив власний «мультяшний світ Монатика», і обкладинку для першого альбому він теж оформляв сам. Також він не проти провести вільний час за грою в приставку.

Дмитро Монатік в проекті «Голос» До грошей Дмитро відноситься розумно, не любить ними розкидатися. Автомобіль вважає не розкішшю, а засобом пересування, а найбільше любить пересуватися по місту на електросамокаті під акомпанемент музики в навушниках.

Дмитро Монатік зараз

З 2016 Дмитро Монатік став наставником в українській версії шоу «Голос. Діти »разом з Тіною Кароль та Потапом. Monatik - Кружляє У 2017 році вийшов ролик, в якому співак рекламує нову модель смартфонів «Samsung Galaxy A». Початок цього ж року ознаменувався для співака двома перемогами на національній музичній премії YUNA - в номінаціях «Кращий альбом» (за «Звучить») і «Кращий відеокліп» (за ролик «Кружляє»).