Геодезія: тонкощі роботи

Anonim
Геодезія - це точна наука про Землю. Вона тісно пов'язана з астрономією в області руху полюса і швидкості обертання Землі.
Також, геодезія взаємодіє з архітектурою. Жоден архітектор не обійдеться без послуг геодезиста, так як він просто не зможе почати будівництво. Чим же займається геодезист? Він вивчає місцевість перед зведенням якого-небудь будівлі, площадки або навіть дороги. Багато людей не знають, коли проїжджають по дорозі повз людей зі спеціальним апаратом на трьох ногах, що це геодезисти. Вони вимірюють кривизну дороги. Якщо число перевищує всі норми, то дорогу будуть переробляти, а може навіть прокладати в іншому місці.

Робота геодезиста, хоч я знаю, але дуже важлива А перед будівництвом будівлі геодезист вивчає не тільки рівність поверхні землі, а й її властивості. Бути може, саме в цьому місці земля провалюється, а якщо вона перебуває на стику блоків земної кори. Все це визначає геодезист і дає дозвіл на будівництво. Він радить архітектору, які матеріали краще застосувати на даній поверхні, до якої висоти можна побудувати будинок і т.д. Завдання геодезиста подбати про те, щоб споруда простояла як можна довше, не вимагаючи капітального ремонту. Завдання архітектора витратити кошти на вартість геодезичних робіт, щоб бути спокійним за свою споруду.
Компанія ТОВ «Геодезичне Супровід Будівництва» проводить геодезичні роботи в Санкт-Петербурзі. Спеціалізується компанія більше на будівельної геодезії і є в цій справі кращої. ТОВ «ГСС» вже реалізували понад 100 будівельних об'єктів. Досвідчені фахівці використовують найякіснішу і точну техніку для робіт. Переглянути розцінки на геодезію в Санкт-Петербурзі можна на сайті компанії http://geosopstroy.ru/.