Великі плюси маленького нетбука

Anonim
Не ставтеся до крихті нетбуку насторожено або байдуже. Довіртеся, і він стане вашим кращим другом.
Ну, дрібний … Ну, дивний … Це тільки на перший погляд. Пілотні моделі, що втілили цю ідею, мали багато недоліків. Але зараз-то який вибір - і за характеристиками, і за помірного розкиду цін, і по виробниках - очі розбігаються! І мінусів майже ніяких. Один, мабуть, недолік - маленький екран. Але, знову ж таки, з якого боку подивитися! Маленький - значить портативний, значить можна носити з собою в сумці, так як частенько нетбук за своїми розмірами не перевищує стандартну книгу.

Наше життя виблискує всіма барвами, коли поруч маленький друг Зате достоїнств не злічити. Крім зручного розміру, одне з головних достоїнств - довго живе: від батареї до 7-8 годин живе в режимі серфінгу, приблизно до 5 годин в режимі перегляду відео, що, погодьтеся, теж чимало. Одне з приємних переваг нетбука - це те, що він майже не гріється. Це зовсім не заважає в роботі. Але, якщо ви хочете, можна ставити його на підставку. Дуже зручно, якщо ви валяєтеся, наприклад, на дивані.

По Інтернету можна знайти і друга, і любов

Пиши, що тебе звати Аня і тобі 16 років Матовий екран нетбука скорочує кількість яскравих відблисків, і, відповідно, користуватися ним набагато зручніше і приємніше, особливо якщо ви прилягли на газончик і яскраве сонце намагається вам перешкодити працювати, але з нетбуком цього не вийде! У нетбука дуже якісна клавіатура. Вона приємна і зручна при наборі тексту. А ось що пишуть про це малюка в Твіттері: «Я люблю свій нетбук, у мене він досить сучасний. Він, у порівнянні з системним блоком, чи не гуде, як трактор, і не займає багато місця, не є пилозбірником, як системний блок. Коротше кажучи, хороша штука »(Юлія).

Я люблю тебе життя! Загалом, нетбук - це один з найбільш зручних і симпатичних девайсів. Якщо ви коли-небудь замислювалися про нетбук, то тепер саме час його купити. Час відпусток, час поїздок на дачу. І без нетбука щастя від життя буде неповним.

Чим займаються депутати

І таке буває … Життя без комп'ютерів та Інтернету буде нецікавою і сіркою. Редакція не може з цим не погодитися. І пропонує вам посміхнутися, адже комп'ютерна тема передбачає величезну кількість приводів для цього.
Бабуся запитує маленького онука:
- Хто любить гавкати?
- Собачка.
- Правильно. А хто любить нявкати?
- Кішечка.
- Молодець. А хто любить мукати?
- Коpовка.
- Розумниця. А хто любить хpюкать?
- Антівіpус Каспеpского.