Транспортні проблеми на Покровському ярмарку в Тамбові вирішать за допомогою вантажного таксі

Anonim
Третя Міжнародна Покровський ярмарок стала в Тамбові наймасштабнішою за весь час проведення.
Покровський ярмарок в Тамбові дозволила заробити більше 47 мільйонів рублів. Покупцям допомагали донести сумки до зупинки волонтери. Уже в минулому році не тільки вітчизняні, а й зарубіжні сільгоспвиробники були представлені на 70% масштабніше попередніх років. Товарообіг зріс вдвічі в порівнянні з успішним 2012 роком. Цього року зростання склало 88%, а обсяг проданого тільки м'яса і птиці збільшився в два рази. Жителі міста і області купили 35 тонн яблук. Було зареєстровано 466 учасників, підприємств і фермерських господарств. Гості та учасники приїхали з 17 регіонів РФ, Білорусії, Франції, Чорногорії, Болгарії та Ірану.

Доставити покупки під силу тільки вантажному таксі Ярмарок стала справжнім народним гулянням. Городяни попоїли з гігантського котла на ярмарку 377 кілограмів свежеприготовленной картоплі. Загальна вага проданих товарів склав 300 тонн. Звичайно, не проблема, наприклад, замовити вантажне таксі в Москві, однак і в Тамбові перевізники потроху справлялися зі збільшеним трафіком. Про це подбало керівництво міста. На наступний рік губернатор хоче поліпшити оформлення торгових рядів, домігшись однаковості павільйонів. І якщо в цьому році на ярмарку проблему доставки товарів вирішували в основному за допомогою приватників-добровольців і волонтерів, які допомагали багатьом жителям донести свої покупки до автобусної зупинки, то в майбутньому, як сказав глава тамбовського регіону Олег Бетин, це вирішиться за допомогою вантажного таксі .
"Нам вдалося навіть поєднати торгівлю з розвагами. Залишається тільки влаштувати для населення доставку куплених товарів, організувавши" вантажне таксі ", - підкреслив Олег Бетин.

На ярмарку були і пісні, і танці Торговий знак Покровського ярмарку вирішено зробити брендом Тамбовської області, відзначили в своєму виступі керівники регіону.
Приємно, що ярмарок дає місцевим фермерам відмінний шанс продати свій урожай і показати себе з кращого боку перед зарубіжними гостями.