Жириновський став героєм комп'ютерної гри

Anonim
Побачити образ Володимира Вольфовича Жириновського зможуть гравці нового сервера гри, названого «Крона».
Незабаром аватари Жириновського стануть доступні на всіх інших серверах Business Tycoon Online. Як вважає сам Жириновський, "Business Tycoon Online" -це соціально значуща гра. Вона, на думку політика, виконує освітню функцію - навчає молодь основам підприємництва та відповідальності перед людьми. На думку засновників гри, поява скандального політика в Business Tycoon Online - неординарна подія для вітчизняної ігрової комп'ютерної індустрії.

Жириновський Побудова бізнес-імперії втілено в грі у всіх деталях: майбутні магнати вибирають галузь економічної діяльності, самі підбирають персонал і навіть грають у політику. Гравцям, які досягли успіхів у бізнесі, дають я можливість зрушити себе на пост депутата і приймати велику участь у політичному житті. У Business Tycoon Online зареєстровано понад сорок мільйонів користувачів по всьому світу.

Політик Берлусконі теж ставав героєм комп'ютерної гри "Цікаво, а Жириновський в грі теж б'ється з іншими політиками чи ні?" - запитує один з твіттерян.
У будь-якому випадку світ комп'ютерних технологій може дозволити все. Головне, завжди бути в курсі подій цього світу, який кожен день змінюється.
У редакції "Дізнайся все" вважають, що політикам краще в Держдумі ратувати за більше виділення коштів на комп'ютерні технології, ніж брати участь в іграх.