Чайна дієта прискорює обмін речовин

Anonim
Чай надає і косметичний, і лікувальну дію.
Хто не мріє мати струнке тіло! І є, виявляється, чарівний засіб для виконання вашого бажання. За допомогою монодієти на основі зеленого чаю можна не тільки спалити зайві калорії і добре схуднути, але і зміцнити організм. Однак сировиною для чарівного напою може стати чай тільки дуже високої якості.

Цвітіння чаю Китайський чай, в даному випадку, як не можна краще підходить для чайної дієти. Але в чому ж його переваги і хіба це їжа? Зазвичай ми після заварювання чай не використовуємо, просто викидаємо. А на сході часто люди харчуються ними, як ми, наприклад, квашеною капустою. У Китаї часто чай використовують не тільки як напій, а й як приправу. Чим же він цінний? Чай славиться величезною кількістю білка, а адже це головний будівельний матеріал для організму.

Одна з чайних плантацій Чи важко сидіти на чайній дієті? Ні, зовсім не важко. Не варто відмовлятися від їжі і переходити тільки на чай. Треба обмежити продукти з підвищеним вмістом жирності. Треба рішуче сказати немає борошняних і солодких виробів, фаст-фуду. Зелене світло тепер рибі, каші, фруктам, овочам, салатам на рослинній олії, причому на дуже невеликій його кількості.І, звичайно ж, треба пробувати різні сорти зеленого чаю, і який-небудь з них, наприклад, так хун пао, стане вашим улюбленим.

Так чай подвяливают Кожен день сидить на чайній дієті повинен випивати п'ять і більше чашок цього напою. Можна іноді додавати в чай ​​молоко. Постійно сидіти на такій дієті не можна. Два тижні, не більше. Повторити можна буде через півроку. Ця дієта відрізняється стабільним позитивним ефектом. «Їла майже все, почуття голоду не було - це величезний плюс чайної дієти в порівнянні з іншими», - пише Ангеліна в ЖЖ.

Народний гумор Редакція вітає всіх, що зважилися на чайну дієту! Здоров'я вам і краси!