На продаж стрімко один за іншим виставляються будинку на Рубльовці

Anonim
Зростання пропозицій елітного житла не супроводжується активізацією попиту на нього. На думку експертів причини «скидання» житла криються в усилившемся вихід із Росії представників великого бізнесу і політичної еліти. Саме ця категорія власників набувала нерухомість на московській Рубльовці в інвестиційних цілях. У зв'язку з переселенням на постійне місце проживання за кордон у них виникла необхідність повернення вкладених коштів.
У зв'язку з труднощами збуту, власникам потрібні були консалтингові послуги - консалтинг москва, безперешкодно надаються через численні компанії, які здійснюють консультаційні послуги з питань ринку нерухомості. Вже є прогноз компанії Indriksons про те, що в найближчі 5 років привабливість будинків на Рубльовці та й елітного житла взагалі падатиме.

Столична Рублівка порожніє У блогосфері з'явилися свідчення, що підтверджують, що Рублівка порожніє, за будинками стежать найняті працівники, а поява нових жителів дуже рідкісне явище. Власники-інвестори проявляють активність, прагнучи швидше виручити інвестовані кошти, щоб вкласти їх в зарубіжну нерухомість.
Редакція сайту має інформацію про те, що за прогнозом кількість об'єктів з зменшується привабливістю зросте з 20 до 35 відсотків.