Екскурсійні тури

Anonim
Якщо вираз «побачити Париж і померти» повністю відображає ваш світогляд, а перспектива істереть в коридорах Лувру улюблену пару взуття не лякає, а навіть надихає, вітаємо: ви є найяскравішим представником категорії естетів.

Саме для вас найкращим є екскурсійний вид відпочинку. У той час як черстві і нечутливі відпускники плавлять своє тіло під променями екзотичних сонць, ви парите в захмарних висях живопису, архітектури і скульптури, літератури і музики, на просторах древніх храмових комплексів і національних парків.
Зрозуміло, цей вид відпочинку не має тієї популярності, якої, наприклад, користуються гірськолижні тури в Австрію. Проте, кожен з нас з певною періодичністю раз у раз вибирається на екскурсію, навіть відпочиваючи на самому «пляжному» курорті, тим самим поповнюючи ряди любителів «екскурсіонки».Але існують і популярні напрямки, орієнтовані виключно на любителів захопитися, відобразити або просто подивитися, наприклад, столиці європейських країн, буквально рясніють архітектурними пам'ятниками і музеями або природними пам'ятками: танзанійський Нгоронгоро, австралійський Айерс-Рок, турецька Памуккале. Крім того, «екскурсійні» країни, так само як і екскурсійні тури в Мексику, вибирають для відпочинку нелюбітелі пляжно-морського тарарамі, а також ті, хто бажає зблизька роздивитися залишки древніх цивілізацій, храми і безліч інших руїн відомого міста майя.
Можливість отримати задоволення від споглядання незвичайних предметів мистецтва та долучитися до культурної спадщини всього людства - ось основні переваги екскурсійних турів. Але це зовсім не означає, що крім відвідування музеїв, соборів і міських ратуш, ви більше нікуди не зможете потрапити: «екскурсійна» з великим успіхом може бути поєднана з пляжним відпочинком і шопінгом. Взяти, наприклад, шуб тур до Греції. Тут можна цілодобово досліджувати численні пам'ятки Акрополя, після чого розслабитися в невеликому містечку Кастор, добре відомому шанувальникам моди, кутюр'є, дизайнерам.
До недоліків «голої» екскурсіонки, мабуть, можна віднести «чес» по визначних пам'ятках, після якого в голові залишиться лише в'язка каша з дат, імен, картин і фасадів. Тут варто зазначити, що кожен має право самостійно вибирати для себе екскурсійну програму і такого «галопу по Європах» все ж краще уникати.
Популярні екскурсійні напрямки - це, зрозуміло, старенька Європа, екскурсінние тури в Мексику, в країни з фантастичними природними ландшафтами і т.д. Нагадаємо також, що дозований екскурсійний відпочинок можна отримати в будь-якій країні світу.