Непоправна тільки смерть або кузовний ремонт без нервування

Anonim
Ремонт автомобіля часто пов'язаний з різноманітними труднощами: несумлінність автосервісу, виснажливий пошук запчастин, муки вибору між оригінальною деталлю і реплікою.
Все це для людини непідготовленого часто обертається головним болем і втраченим часом. На щастя індустрія автомобільного ремонту розвивається і з'являються нові способи усунення сумних наслідків ДТП.

Розбитий автомобіль можна відновити різними способами. Перший - покупка нових запчастин і їх установка. Наприклад, замість розколотого бампера просто встановлюється новий. Для автосервісу це завдання не представляє ніякої складності. Купив, прикрутив і готово.Однак, оригінальні комплектуючі часто коштують дорого, а автосервіси часто наживаються на закупівлю, користуючись незнанням тематики серед клієнтів. По суті, за просту роботу з вас беруть втридорога, а зламану запчастина надалі використовують для ремонту іншого автомобіля.

З усіх частин кузова бампер страждає більше всіх Другий спосіб - це лагодження зламаного, виправлення геометрії кузова, відновлення зламаної деталі. Цей спосіб більш чесний: проводиться якісне відновлення та фарбування бампера або іншої деталі. Тут ви платите майстрам за чесно виконану і копітку роботу, а не за два руху, які будуть потрібні на установку нової запчастини.

Застосування сучасного обладнання, такого як стапель autorobot дозволяє виконати кузовний ремонт таким чином, що автомобіль повністю повертається в доаварійний стан. При цьому, господар не повинен бігати як ошпарений в пошуках найменш дорогий деталі, а потім все одно платити майстрові за її установку і фарбування.
Усунення наслідків аварії завжди заподіює автолюбителям незручності, але проблеми можна мінімізувати, вибравши якісний і сумлінний автосервіс. Відновлення кузова зручно тим, що вам не потрібно вирішувати мільйон питань відразу: ви привозите розбитий кузов, а приїхавши вдруге, забираєте його в первозданному вигляді.