ГК «ІНВЕНТ» познайомив енергетиків з новими електротехнічними розробками

Anonim
На виробничому майданчику сучасного промислового містечка - технополіс "ІНВЕНТ" - під Казанню закінчив роботу семінар, організований спільно з представниками енергокомпанії Республіки Татарстан. Технічний персонал трьох підприємств-виробників "ІНВЕНТ-Електро", "ТАТКАБЕЛЬ" і "Таттеплоізоляція", які увійшли до групи компаній, детально познайомили колег-енергетиків з новинками своєї продукції, їх властивостями і теххарактерістікамі. Види виробів, що випускаються за останнім словом техніки підприємствами групи - провід для повітряних ліній електропередач, труби, кабель, щит автоматики і управління - широко використовуються під час спорудження енергооб'єктів республіки.
Проведення заходу відбувалося безпосередньо після відкриття нового цеху на території технополісу. Тому гостям було запропоновано для огляду новітнє обладнання, продемонстрована організація і принцип його роботи, показані з'єднувальні муфти для силових кабелів і розподільні пристрої різних видів, властивості яких не нижче подібних виробів західних корпорацій.
Доповідачами виступили високопрофесійні фахівці, які знають свою справу, досвідчені керівники підрозділів і змін. Обговорювалися проблемні робочі моменти, методи оптимізації взаємодії виробників і споживачів продукції для формування і підвищення компетенції учасників семінару, і успіху спільної справи. Предметом дискусії стали, зокрема, думки щодо заміни старих термін роз'єднувачів компанії Sarel, з приводу систем телевізійної сигналізації і механізації сигналів в блокових комплектних трансформаторних підстанціях.

У технополіс «ІНВЕНТ» запущений новий цех по виготовленню електрообладнання Для слухачів семінару була проведена екскурсія по заводським цехах. При цьому були показані муфти від 110 до 220 кіловат, комплекти БКТП, електричні щити, високовольтні комірки і прокоментовані основні процеси їх виробництва. Викликало інтерес оновлене обладнання, яке було спроектовано за минулий рік з урахуванням рекомендацій енергетиків, на основі практики їх експлуатації, і плани щодо подальшого удосконалення ряду параметрів.
Редакція з'ясувала, що запрошені слухачі від електроенергетичної "Мережевий компанії" відзначили відмінну організацію проведення заходу, висловили вдячність за розуміння і набуті знання і дали ряд пропозицій, які будуть в подальшому узгоджені в робочому порядку.