Новинка компанії «Rock»: чохли Smart Window для Galaxy S4

Anonim
Бренд Rock є популярним на ринку виробників аксесуарів для мобільних пристроїв. Він випускає широкий асортимент різноманітних чохлів, захисних плівок, бамперів і інших корисних речей для гаджетів. Вся продукція якісна, вона проходить ретельну перевірку, перед тим, як потрапити в руки споживачів.
Чохли Smart Window від "Rock" вже у продажу!
Зовсім недавно компанія Rock розробила новий чохол-книжку для смартфона Samsung i9500 Galaxy S4. Аксесуар Platinum Series випущений в декількох кольорах - стандартної монохромного гамі - чорному і білому, а також золотом і рожевому відтінках. Матова поверхня чохла не ковзає в руках, приємна на дотик. На ній не видно відбитки пальців, подряпини, потертості.
Щоб користувачі гаджета від Самсунг могли швидко відповідати на дзвінки і дивитися основну інформацію (час, смс, дзвінки, музика), творці чохла забезпечили його інтерактивним вікном Smart window. Вбудована функція блокування гаджета за допомогою закриття обкладинки - Sleep mode - дозволить власникам даного аксесуари не шукати кнопку блокування, а просто закривати чохол.
Ергономічний дизайн не збільшує габарити пристрою, не ускладнює його. Він підкреслює плавні форми девайса і щільно облягає його. Надійна система фіксації перешкоджає випаданню телефону з чохла і не дає потрапити пилу і сміттю між пристроєм і кришкою-книжкою.
Виготовлений зі штучної шкіри, чохол є доступним за ціною, проте це не применшує його достоїнств. Він міцний і довговічний, зносостійкий, не деформується і не вигорає, стійкий до низьких температур.

Аксесуар оснащений усіма необхідними функціональними вирізами, які дозволяють в повній мірі використовувати можливості телефону, не витягуючи його з чохла. Таким чином власники даного гаджета зможуть фотографувати, слухати музику через динаміки або навушники, спілкуватися з друзями, натискати на бічні кнопки, заряджати смартфон - і в цьому їм не завадить кришка-книжка.
Rock Platinum Series для Samsung i9500 Galaxy S4 - стильний і практичний чохол, який захистить смартфон від механічних впливів - подряпин, сколів, потертостей, тріщин. Він також володіє високими амортизаційними здібностями і здатний пом'якшити удар при падінні Вашого пристрою.