Читинський Шаховий парк закрили до 1 жовтня

Anonim
Причиною закриття стали роботи з укладання тротуарної плитки.
Шаховий парк в Читі розташований на перехресті вул. Бутіна і Нечаєва. До 1 жовтня поточного року на його центральних алеях будуть укладати тротуарну плитку і встановлювати бордюрний камінь. 9 вересня один з представників підрядника Андрій Семенов повідомив, що процес укладання плитки пов'язаний з проведенням земляних робіт, а вони можуть стати причиною травматизму людей, що прогулюються в парку.

У парку покладуть тротуарну плитку «Щоб уникнути неприємних інцидентів і убезпечити дітей і дорослих, прийнято рішення закрити територію. Але це тимчасово », - повідомив Семенов. Компанія-підрядник пообіцяла завершити роботи якомога раніше. Вони будуть вестися в будь-яких погодних умовах. На офіційному сайті Шахового парку вже представлені проекти його реконструкції. Всі фінансові зобов'язання, що стосуються благоустрою алей парку, на себе поклала адміністрація округу «Місто Чита». Треба сказати, що з моменту його відкриття парк користується великою популярністю, особливо серед дітей.

Центральні алеї будуть впорядковані Фахівці Ріфей Челябінськ впевнені в тому, що якісну тротуарну плитку можна отримати, тільки маючи хороше обладнання, в якості якого виступають верстати-вібропреси.З їх допомогою можна виробляти цегла, теплоблокі, бордюри, облицювальні камені, газонні решітки, а також і інші бетонні вироби, що використовуються в будівництві. Але мало випустити таку потрібну продукцію, потрібно ще й якісно її укласти, про що чітінцев вже занепокоїлися.

Тротуарна плитка для парку «Будь ласка, покладіть цю плитку якісно! Адже доріжки парку - улюблене місце юних велосипедистів, а також скейтбордистів і тих, хто любить кататися на роликах !!! »- пише один з користувачів Інтернету.
Редакція «» сподівається, що ремонт буде виконаний якісно.