Чоловіки одружуються на негарних жінок

Anonim
Такі висновки вдалося зробити вченим університету Індіани. .

Вони спостерігали за нареченими парами протягом п'яти років. Вони намагалися зіставити зовнішні дані чоловіків і жінок, що вступають в шлюб. Вчені оцінили дані за трьома основними параметрами: рельєфність фігури, зростання і симетричність рис обличчя.

Виявилося, що в 58% шлюбів чоловіки мали високий зріст, пропорційні риси і ставний торс. Їх подружжя же були низькі, з кремезної фігурою і видатними або носами, або губами, або підборіддям. Деякі новоспечене подружжя виглядали цілком Миловидно, проте такою популярністю, як їхні чоловіки не користувалися.

На думку психологів, такі дані не випадкові. Чоловіки вибирають собі страшних дівчат в дружини абсолютно навмисно. Так вони намагаються приховати власні комплекси, адже за приємною зовнішністю настільки ж приємне нутро криється далеко не завжди. Найчастіше буває, як раз навпаки, недбалий мачо або занадто порядна аккуратист виявляються при тривалому знайомстві себелюбами, які вирішили, що раз вони гарніше, то жінки приречені за ними доглядати і зобов'язані всіляко їх догоджати.