За формою жіночих грудей можна визначити, що чекати від її власниці в ліжку

Anonim
На думку німецьких вчених, подивившись на груди жінки чоловік може визначити, що від неї чекати. .

Виявляється, жінки з грудьми а-ля «лисячий носик» мають нордическим характером і гострим розумом. Власниці такої форми грудей є діловими і виконавчими. Якщо у жінки груди має округлу форму як яблуко, то вона скоріше за все виявиться домашньої й поступливою. Однак є небезпека, що дама з такими грудьми може виявитися фригидной.

Якщо у жінки груди нагадують за формою грушу, то її власниця - особа незалежна, але в той же час дурна. Проте, в шлюбі вона занудьгувати не дасть: скандали, збочення і бурхливий секс вам забезпечені.

Існує тенденція, що у порноактрис і актрис в принципі груди має трикутну форму. Ці жінки мають найбільшим темпераментом в ліжку, вони самі розкуті.

Власниці грудей, за формою нагадує баклажан, приємні у всіх сенсах, володіють величезним життєлюбством, проте дуже часто роблять з чоловіків підкаблучником.

Що стосується жінок з силіконовими грудьми, то їх можна охарактеризувати як невпевнених у собі, бояться конкуренції, але в той же час їм притаманний нарцисизм і вони мають досить великі психологічні проблеми.