Клінінгова компанія - охоронець порядку на сторожі чистоти

Anonim
Похвально прагнення «тітки Дусі» - прибиральниці Вашого офісу - виконувати свої обов'язків на тверді «12» балів.

Однак навіть її завзяття не вистачить на роботу, що може виконати бригада, яку направить клінінгова компанія у відповідь на заявку клієнта, що потребує серйозної прибирання приміщення. Складно з однаковим успіхом, одній людині швидко впоратися з численними забрудненнями на різних поверхнях. Одна справа - просто пил з меблів прати, мити підлогу в коридорах і кабінетах, інше - тримати всю обстановку приміщень, килимові покриття, інші елементи інтер'єру ідеально чистими.

Адже в розпорядженні вашого «стража чистоти» немає професійних засобів очищення, які використовує хороша клінінгова компанія. Відсутня у Вас в господарстві і численна техніка, яка допомагає домагатися чудових результатів в прибираннях. Такого роду механізми, спецзасоби - поліролі, порошки та рідини стоять на порядки дорожче, ніж аналогічні їм зразки, реалізовані звичайними магазинами побутової хімії, і закуповувати їх підприємству, якщо воно не клінінгова компанія - вкрай невигідно.

Припустимо: Ви таки вирішили «озброїти» людини, відповідального за чистоту офісного простору, всілякими підручними засобами і почали чекати моменту, коли в кабінеті і залах, почнуть кидатися світлові відблиски від чудово отдраенних поверхонь. Але парі робочих рук не встигнути за один день: підняти ворс на доріжках / килимах, прибрати з них же різного роду плями, висушити "омолоджені" ділянки, навести блиск на штори, вікна, поручні сходів, скло освітлювальних ламп, інші предмети в приміщенні. Навіть за тиждень. Можна, звичайно, розширити штат прибиральниць.Однак чи потрібна Вам додаткова стаття витрат, нехай і спровокована природним для цивілізованої людини бажанням - працювати в чистоті? Адже хороша клінінгова компанія зуміє позбавити ваш офіс від задавненої бруду на будь-яких поверхнях, в лічені години, причому за абсолютно прийнятну ціну. І витрати точно будуть скромніші, ніж треба було б фінансів на арсенал від Мойдодира. А «тітки Дусі» дістанеться не менш важлива, але посильна робота з підтримки наведеного лиску - з чим вона чудово впорається. І точно без додаткової команди помічників.

Однак клінінгова компанія - це можливість знайти швидку управу не тільки на звичайний, щоденний сміття, що з'являється в результаті діяльності офісних співробітників і відвідувачів організації. Будівельне сміття - солідніший за обсягами противник. А вже його обов'язкові супутники - вапняна і цементний пил, ще й небезпечні для здоров'я. Позбавлятися від них звичними методами - віником або побутовим пилососом, вкрай нерозумно. А якщо потрібно прибирання не скромного за розмірами приміщення, а цілої будівлі, яке повинно було здати під ключ навіть не вчора? Будівельні організації рідко виконують якісний марафет всередині зведених ними будівель. Зате відвоювання простору у сміття - звична справа для клінінгової компанії. Виїзним бригадам прибиральників не страшні навіть гігантські поклади мотлоху. Телефонуйте, ми врятуємо!