Найдорожча собака в світі

Anonim
Забезпечені люди, вибираючи собаку, часто вибирають цуценят дорогих і рідкісних порід. Такий вихованець не тільки підкреслює приналежність господаря до вищого суспільства. Здорова і красива собака чистих кровей, з великою кількістю нагород і титулів здатна принести непоганий дохід.

Для хорошого господаря його собака найдорожча Сказати яка порода найдорожча досить складно, тому що ціна кожного елітного цуценя індивідуальна і залежить від багатьох факторів. Ми склали приблизний список порід, за яких люди готові віддати велику суму.

тибетський мастиф

Ціна: 1,5 млн. Доларів
Тибетський мастиф на прізвисько Hong Dong (Великий Сплеск) є найдорожчою собакою в світі. 11-місячного щеняти китайський мультимільйонер, вугільний магнат купив за 10 мільйонів юанів або 1,5 мільйона доларів. Рекордна ціна була поставлена ​​на аукціоні.

Щеня тибетського мастифа Зростання «Золотого» цуценя - близько 1 метра в холці, вага більше 80 кг. Заводчик Лу Лян вже попередив господаря Хонг Донга, що меню у собаки має бути особливим. До переїзду на нове місце проживання щеня їв добірну яловичину і курку, а на полуденок отримував екзотичні китайські делікатеси - це морські вушка і морський огірок.

Найдорожчі - червоні тибетські мастіфи У новий будинок воістину дорога собака вирушила в супроводі охоронців. Його господар уже підраховує очікуваний прибуток, яку принесе йому вихованець. Напевно у собаківників виникне бажання пов'язати своїх собак з Hong Dong а за це доведеться викласти щонайменше, 15 тисяч доларів. А ось яка буде прибуток від цуценят, навіть уявити складно. Тибетські мастіфи До Тибетський мастиф в Китаї відносяться по-особливому. Це одна з найдавніших робочих порід. Саме вони вартували монастирі Тибету і допомагали кочівникам в Гімалаях.

Тибетський мастиф - велика сторожова собака У Росії про Тибетський мастиф ще пару років тому мало хто чув. І це незважаючи на те, що породу нам завезли ще в 1998 році з Голландії, Фінляндії, Франції. Зараз ці великі собаки стали користуватися популярністю, особливо в Москві і Санкт-Петербурзі.

Мастіфи легко переносять морози Але ось заводчиків мастифов червоного відтінку, які найбільш цінні в Китаї, в російській столиці поки немає. Але і собачкам іншого забарвлення в Першопрестольній живеться досить не погано. Завдяки густий і довгою вовни собаки легко переживають капризи природи. Взимку шерсть гріє, а влітку - не дає підібратися до шкіри спеці.

Мастіфи були у Чингісхана і навіть Будди Днем мастіфи дуже люблять поспати, а вночі віддають перевагу обстежити територію і стежити, щоб господарів ніхто не потривожив. І головна особливою цієї породи - тічка. також як поява потомства у мастифов буває тільки раз на рік.

самоед

Ціна: 8 тисяч доларів
Це порода неспроста в рейтингу найдорожчих. Самоїдів називають найбільш чутливими і делікатними собаками в усьому світі. Вони віддані своїм господарям і люблять дітей.

Цуценята самоїдів схожі на іграшки Собаки цієї породи вимагають ретельного догляду. Адже від цього залежить їх зовнішній вигляд і, відповідно, вартість. Ціна щеняти цієї породи може коливатися від 3 до 8 тисяч доларів

Чистокровні самоїди білого забарвлення

Кавалер Кінг Чарльз спанієлі

Ціна: 3,5 тисячі доларів
Невеликі Кавалер Кінг Чарльз спанієлі (англ. Cavalier King Charles Spaniel) по-справжньому царствені особи. Порода виведена при англійському дворі за часів правління династії Стюартів і названа на честь Чарльза I. Це собака-компаньйон, яка порозуміється з дітьми та людьми похилого віку. Як все спанієлі, пси цієї декоративної породи здатні піднімати дичину на полюванні. Ці собаки вважаються одними з найрозумніших.

Кавалер Кінг Чарльз спаніель - затишна собака Кавалер Кінг Чарльз можуть бути чотирьох забарвлень: чорного з рудими плямами, каштанового, рубінового і біло-вершкового. Така мініатюрна собачка коштує недешево: в деяких випадках ціна досягає 3,5 тисяч доларів.

Кавалер Кінг Чарльз спаніель - розумні і віддані собаки

Норфолк-тер'єр

Ціна: 2,5 тисячі доларів
Це досить рідкісна порода норних собак, які можуть стати хорошими помічниками в полюванні на лисиць і ласк. У норфолк-тер'єрів мила мордочка і висять вушка. Розмір в загривку рідко перевищує 28 см, вага - до 6 кг. Як все тер'єри, собака життєрадісна і дуже активна. Ціна на цуценя може досягати від 1,5 до 2,5 тисяч доларів.

Норфолк-тер'єри люблять рухливі ігри

Йоркширський тер'єр

Ціна: 2 тисячі доларів
Улюблені всіма йоршікі особливого представлення не потребують. Це одна з найпопулярніших порід в світі. Довга шість у пса закриває навіть очі. І саме це робить їх кумедними і навіть смішними. Ціна такого вихованця може бути від 250 доларів до 2 тисяч.

Щеня тер'єра може вміститися на долоні Йоркширський тер'єр в рівній мірі любить поспати і грати. Собачки чудово відчувають себе в руках господарів на будь-якому заходу. Багато собаківників носять їх з собою як модний аксесуар.

Йоркширський тер'єр

Кремовий Чау-Чау

Ціна: 1200 доларів
Цій породі вже більше 4 тисяч років. Вперше вона з'явилася в Монголії. Тому по праву вважається однією з найдавніших порід собак на планеті.

Цуценята чау-чау люблять ласку Завдяки своїй пишній вовни чау-чау нагадує лева або маленького ведмедя. Ціна такого чуда - від 600 - 1200 доларів.

У собак породи чау-чау сині мови

Золотистий ретривер

Ціна: до 3 тисяч доларів
Цю мисливську породу собак світ дізнався на початку 19-го століття. Золотистого ретривера вивели в Великобританії. Витривала і енергійна, вона має відмінну пам'яттю і хорошим чуттям. Це-то і робить її чудовим мисливцем, який прекрасний і на суші і на воді.

Забарвлення цих собак може складатися з будь-яких відтінків золотого або кремового кольорів Собаки рідко гавкають, вони вважають за краще обмірковувати свої дії.

Ретривер часто працюють на митницях, розшукуючи зброю і наркотики

бородата коллі

Ціна: 5 тисяч доларів
У купі вовни нелегко розгледіти собаку. Бородаті або Біардід коллі були виведені в Англії, таких собак використовували пастухи, але сьогодні вона відмінний друг для всієї родини і, звичайно, для спортсменів. Любителі аджилити (спорту з подолання перешкод собакою) оцінять швидкість і витривалість чотириногого друга.

Бородата коллі - пастуша собака Щеня бородатої коллі варто до 5 тисяч доларів. І ціна робить її практично найдорожчою породою для обивателя.

Біардід коллі часто плутають з бобтейлами

Австралійська вівчарка

Ціна: 2 тисячі доларів
Австралійська вівчарку вивели в США. Назва породи пов'язано з тим, що баскські вівчарки, яких використовували при її виведенні, були привезені переселенцями з Австралії. Собаки вийшли вельми працьовитими, при цьому вони завжди намагаються догодити господареві. Щоб бути у формі, вівчаркам потрібна хороша тренування і простір. Трохи про історію породи Австралійські вівчарки кмітливі і завжди чекають схвалення свого власника. Вартість цуценятко від 900 доларів до 2 тисяч.

Австралійські вівчарки люблять простір

Померанський шпіц

Ціна: 2 тисячі доларів
Це ще одна так звана собака-іграшка. Породу вивели в Німеччині. Тепер вона не дає спокою жодному любителю чотириногих вихованців. Мордочка цього шпіца схожа на лису, в цьому її головна відмінність від своїх побратимів. До цієї породі відноситься найчарівніша собака, зірка інтернету - шпіц Бу.

Модна стрижка шпіца Бу дуже йому йде Собачка може невтомно грати з діточками, пси, як правило, дуже енергійні і активні. Одночасно з цим, померанские шпіци слухняні, тому тримати їх в будинку - одне задоволення. «Лисичка» коштує від 500-от до 2 тисяч доларів.

Без стрижки шпіци теж чарівні

Акіта-іну

Ціна: 3,5 тисячі доларів
Цю породу вивели на японському острові Хонсю. Собачки Акіта-іну добре піддаються дресирування і готові пожертвувати життям, захищаючи свого господаря. Пам'ятайте Хатіко? Акіта-іну вважається символом відданості в Японії. Про неї знімають фільми, до того ж, на честь породи поставлений не один пам'ятник. Придбати цуценят цієї породи можна за 1000-3500 доларів.

Японці називають цю собаку «Скарб Японії» Редакція рекомендує подивитися на вихованців, яких вибрали зірки.