Росія і Китай розпочинають співпрацю в залізничних вантажних перевезеннях

Anonim
РФ і Китай розпочинають співпрацю в залізничних перевезеннях вантажів.
Гендиректор Китайських залізниць пан Шен Гуанцзу і глава Російських Залізниць Володимир Якунін під час своєї робочої зустрічі недавно обговорили можливість активного співробітництва в розвитку залізничних маршрутів з країни Китай в європейські країни через Республіку Казахстан, Білорусь, через Монголію в рамках логічної Північної системи і через Російську Федерацію.

Росія і Китай розпочинають співпрацю в залізничних вантажних перевезеннях Так, пріоритетними напрямками цієї співпраці назвали оптимізацію перевезень, а також збільшення швидкості транспортування великих вантажів.На цій зустрічі йшлося також про створення робочої спеціальної групи за участю Китаю, країн, по території яких зараз прокладені залізничні маршрути з Китаю в ЄС.
Треба сказати, що російські залізничники теж висловили готовність прискорити цю роботу по налагодженню електронного обміну даними коїться з китайськими залізницями. Вони мають намір ознайомитися з досвідом своїх колег з КНР у сфері високошвидкісних повідомлень.
За результатами цієї зустрічі прийнято було рішення про підготовку вже нового договору між РЖД і китайськими залізницями про їх спільну діяльність.

РФ і Китай розпочинають співпрацю в залізничних перевезеннях вантажів На думку, Росія і Китай сьогодні активно співпрацюють в самих різних сферах, така співпраця вигідна обом країнам.