Анна Михайлівська - біографія, фото, особисте життя, чоловік, син, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Анни Михайлівській

Анна Михайлівська - актриса, в самому кінці нульових завоювала любов підростаючого покоління, зіграв помітні ролі в серіалах «Маргоша» і «Барвиха». З тих пір пройшло багато часу: дівчина подорослішала і стала справжньою окрасою численних телепроектів: «Золоті», «Розплата за любов», «Щастя є», «Селюк», «Манекенщица», «Капитанша».

Анна Михайлівська - актриса з ангельським личком Багатьох наших читачів цікавить, чи не родичі Анна Михайлівська та Микита Михайлівський. Відповідаємо: ні, вони просто однофамільці.

дитинство

Анна Михайлівська з'явилася на світ 3 липня 1988 року в Москві. Сім'я була далека від світу мистецтва: батько, Михайло Федорович, випускник будівельного університету (МІСД), і мама, Ольга Олександрівна, стюардеса, яка все життя пропрацювала в «Аерофлоті». Саме мама, якій за службовим обов'язком завжди потрібно було виглядати на всі сто, навчила Аню хитрощів макіяжу, вмінню підбирати одяг та іншим секретам краси.

Дитяче фото Анни Михайлівській Коли їй виповнилося 12 років, в сім'ї з'явився малюк Антон. Незважаючи на велику різницю у віці, брат і сестра завжди відмінно ладнали.

Брата Ганни Михайлівській звуть Антон В дитинстві у Ані Михайлівської не було жодної вільної хвилинки. Дівчинка багато читала, любила малювати. У загальноосвітній школі №827 вона вчилася на одні п'ятірки. З п'яти років Анна займалася хореографією, домоглася звання кандидата в майстри спорту в області спортивних танців.

Анна Михайлівська з батьками і братом У випускному класі вона пройшла в МІСД поза конкурсом як олімпіадницю і готувалася продовжити династію будівельників (не тільки батько, але і дядько і двоюрідний брат Ані закінчили МІСД). Але все змінив випадок, який направив життя і мрії Анни в інше русло.

Спортсменка, відмінниця, майбутня актриса

Початок акторської кар'єри. Найкрасивіша

В цей час дівчина подумувала припинити заняття танцями, так як її постійний партнер перестав показуватися на тренуваннях. Батьки вмовили Анну сходити на танці в останній раз. І саме в той день на заняття нагрянули продюсери «Мосфільму», підшукували актрису в серіал «Найкрасивіша». Для зйомок їм була необхідна танцівниця, яка за сценарієм приїжджає в Москву з провінції для участі в танцювальному конкурсі. В результаті кастинг-менеджери віддали перевагу саме Ганні. Потім з'ясувалося, що актрису з необхідними задатками вони шукали 6 місяців.

Дебютом Анни став серіал «Найкрасивіша» Цей випадок збентежив дівчину. Всі партнери по знімальному майданчику навперебій радили їй йти до ВДІКу. Повагавшись, вона забрала документи з МІСД і записалася на вступні іспити в кінематографічний інститут.

Анна Михайлівська без макіяжу Проби проходили паралельно зі зйомками серіалу, і Михайлівській доводилося розриватися між роботою і підготовкою. Її екранна «мама» Олена Хмельницька порадила зазубрити уривок з Буніна, який приймальна комісія прийняла на «ура». Навчалася Анна на курсі Володимира Олександровича Грамматикова і в 2009 році стала дипломованою актрисою.

Зоряний шлях Анни Михайлівській

Головна роль в серіалі зі значним акторським складом - відмінний старт кар'єри для актриси. Але на цьому її шлях до успіху тільки почався. У 2007 році вона отримала невеликі ролі в проектах «Закон і порядок. Відділ оперативних розслідувань »« Повернення Турецького », а також зіграла Катю, подругу курсанта Трофимова (Артур Сопельник) в серіалі« Кадетство ».
У 2008 році світ побачило продовження серіалу «Найкрасивіша», однак акторський склад чекали зміни: на місце Микити Єфремова прийшов Іван Жидков. В гостях у Анни Михайлівській ( «Свої люди») У 2009 році Аня вступила на роботу в театр Моссовета (була зайнята в постановках «Кастинг», «Срібний вік», «РРР»), а кілька місяців по тому стала зніматися в популярному серіалі « Маргоша »- комедійній мелодрамі про те, як одного разу успішний редактор глянцю прокинувся в тілі жінки (Марія Берсенєва).

«Маргоша»: Анна Михайлівська в ролі Наташі Єгорової Героїня Анни - Наташа Єгорова, донька директора редакції, розпещена грошима і зв'язками батька, владна і стервозна дівчина з ангельським личком. Проект мав великий успіх у глядачів і був продовжений ще на два сезони. В цілому на телеекрани вийшли 240 серій «Маргоші».
Однією з найпомітніших робіт молодої актриси стала роль Ксенії Завидово в молодіжному серіалі «Барвіха» - про «золотих діток», яким доводиться вчитися будувати відносини зі звичайними однолітками.На питання про подібність зі своєю героїнею Анна відповідала, що їх об'єднує хіба що любов до спорту і природжені лідерські якості. Під час зйомок дівчина попрацювала з Равшаном Курковою, Ляна Ільницька, Ганною Хилькевич, Андрієм Дементьєва.

«Барвиха»: Анна Михайлівська в ролі Ксенії Завидово Згодом образ даної героїні Ганна Михайлівська втілила ще один раз - в серіалі «Золоті. Барвиха-2 ». У продовженні серіалу героїня Анни стала більш жіночною і чуттєвої, у неї з'явилося бажання любити і бути коханою, довелося подолати багато внутрішніх бар'єрів і навчитися цінувати себе. Все це не могло не знайти живий відгук у глядачів.

Кадр із серіалу «Золоті» У 2011 році актриса перейшла з театру Моссовета в Московський незалежний театр. З тих пір актриса залишається вірна собі і вибраним творчому вектору. Чергуючи роботи в театрі з ролями на телебаченні, Анна Михайлівська все також радує своїх шанувальників новими визначними роботами.

На сцені театру ім. Моссовета У 2013 році дівчина почала зніматися в спортивному серіалі «Молодіжка». Її Яна Самойлова, мила і скромна дівчина, полюбилася всім глядачам. Їй довелося грати любов з персонажами Влада Канопкі і Івана Жвакин.

«Молодіжка»: Анна Михайлівська та Іван Жвакин Так, в 2014 році її можна було побачити в серіалі «Манекенниці», де їй знову дісталася центральна роль: дитдомівка Сашенька, яка приїжджає в Москву, щоб вступити до інституту, але провалюється і влаштовується в Будинок моделей прибиральницею. А далі починається казка про Попелюшку на сучасний лад - Сашу зауважує іменитий модельєр і пропонує їй вийти на подіум.

Анна Михайлівська в серіалі «Манекенниці» Під час зйомок актриса скинула кілька кілограмів, щоб відповідати образу манекенниці, а також взяла участь у постільних сценах з Ріналь Мухаметова, який грав авангардного художника Івана. Знімали любовні сцени 3 липня, в 25-й день народження Анни, і завдяки професіоналізму обох акторів їм вдалося передати максимум почуттів і емоцій.

Анна Михайлівська в купальнику Серіал «Капитанша» з Анною Михайлівській і з Олександром Ратникова в головних ролях вийшов на екрани в травні 2017 року. І знову актриса перевтілилася в сироту на ім'я Саша, але на цей раз їй довелося демонструвати контраст між щасливим і забезпеченим дитинством її героїні і жахом, який обрушився на неї після трагічної смерті батьків.

Кадр із серіалу «Капитанша» У 2017 році готувався до виходу біографічний серіал «У сузір'ї Стрільця», присвячений життєвому шляху «радянського Пеле» Едуарда Стрельцова (Дмитро Власкин). Аня грає Світлану Фурцеву, дочка міністра культури СРСР, що зіграла фатальну роль у долі великого футболіста.

На зйомках серіалу «В сузір'ї Стрільця»

Особисте життя Анни Михайлівській

На самому початку кар'єри Анна Михайлівська захопилася своїм партнером по серіалу «Найкрасивіша» Микитою Єфремовим, сином знаменитого Михайла Єфремова. За сюжетом їм довелося грати закоханих, але симпатія до молодого красеня з'явилася у Анни ще до початку зйомок. Але серйозні відносини з велелюбним Микитою у дівчини так і не склалися.

Анна Михайлівська сміливо демонструє прекрасну фігуру Під час чергових кінопроб в далекому 2009 році актриса познайомилася з колегою по акторському цеху Тимофієм Каратаєва. А через два роки вони зустрілися на знімальному майданчику серіалу «Хто, якщо не я?». І лише через півроку спільної роботи молоді люди, як виявилося, відразу відчули один до одного симпатію, зважилися на перший крок. Офіційно оголосили себе парою в серпні 2012 року.

Весілля Анни Михайлівській і Тимофія Каратаєва пройшла в серпні 2013 Рівно через рік закохані зіграли весілля. 6 липня 2015 року Ганну Михайлівська стала мамою. З'явився на світ хлопчика назвали Мирославом, ласкаво - Міроша. Два місяці по тому вона повернулася до роботи.

Анна Михайлівська з чоловіком і сином Незабаром після народження сина почалися зйомки серіалу «Капитанша», які замість очікуваних трьох місяців розтягнулися на сім. Розлука з сином стала страшним випробуванням для Анни. Полетів в цей час і Тимофій - 4 місяці він провів на зйомках в Китаї. Турбота про Мирославі лягла на плечі батьків Анни.
У 2018 році шанувальники актриси запідозрили, що в її родині відбувається щось недобре. Зникли їхні спільні фотографії в Instagram, Тимофій почав викладати знімки з іншими дівчатами. Незабаром з'ясувалося, що актори дійсно подали на розлучення. Але, як пізніше розповіла Анна, вони зберегли дружні стосунки заради синочка.

Анна Михайлівська зараз

У 2019 на екрани вийшов останній сезон «Молодіжки», проте Анна заявила, що не проти знятися в продовженні серіалу, якщо у неї буде час. Зате Анна неодмінно з'явиться в другому сезоні «Капитанша».