Міністерство фінансів РФ надає кредит для добудови траси «Формули-1» в Сочі

Anonim
Міністерство фінансів РФ надасть Краснодарському краю кредит в сумі на 8,7 мільярдів рублів на завершення будівництва гоночної траси серії «Формула-1».
Розпорядження Мінфіну вже дав віце-прем'єр пан Дмитро Козак. Цей кредит допоможе в ліквідації відставання від загального графіка будівництва.
Варто відзначити, що в Росії сьогодні користується популярністю така послуга, як надання кредитів за допомогою Інтернету. Так, кредити готівкою в даний час без праці можна отримати за дуже вигідними умовами. Причому, надаються кредити для жителів Росії без відсотків і візиту в банк, а також без комісії. А сума кредитів, які пропонують деякі організації, досить велика - до 300 000 рублів.

Міністерство фінансів РФ надає кредит для добудови траси «Формули-1» в Сочі Отже, за офіційним розпорядженням пана Козака, кредитні кошти повинні перерахувати на Кубань пізніше 5 квітня. Необхідність надання даного кредиту викликана відставанням від загального графіка. А зобов'язання покрити цей кредит узяв на себе сам глава Краснодарського краю Ткачов.
Раніше повідомлялося, що в кінці січня глава міста Сочі Олександр Пахомов заявив, що етап майбутніх перегонів серії «Формула-1» пройде в жовтні наступного року на трасі, яку зараз будують на території Олімпійського парку.
Домовленість про будівництво досягнута з усіма організаторами цих змагань.

Розпорядження Мінфіну вже дав віце-прем'єр Дмитро Козак Один з блогерів Твіттера Миру пише: «Добре, що відомство дасть кредит на добудову траси« Формули-1 »в нашому місті. Без цих грошей будівництво б зупинилося ».
З думкою твіттерянкі також згодна редакція: Незабаром вже добудують трасу, і змагання можна буде сміливо почати.