Подружжя зірок: кого приховують знаменитості

Anonim
Зіркам ніщо людське не чуже - всупереч поширеному стереотипу про те, що життя знаменитостей - це яскрава низка нескінченних коротких романів, багато з них перебувають у міцних багаторічних шлюбах і виховують дітей. Ми пропонуємо вам прочитати про чоловіків і дружин зарубіжних суперзірок і медійних персон.

Бенедикт Камбербетч і Софі Хантер

Негарний, але нескінченно чарівний британець Бенедикт Камбербетч одружився на Софі Хантер в 2015 році. За професією вона театральний режисер і продюсер - це був «службовий роман». У червні того ж року у Камбербетч і Софі Хантер народився син, а через рік - ще один.

Бенедикт Камбербетч і СофіХантер

Марк Цукерберг і Прісцилла Чан

Засновник Facebook і один з найбагатших людей в світі, Марк Цукерберг при цьому відрізняється забавною зовнішністю, але вона не стала перешкодою для особистого щастя (практика показує, що зовнішні дані для любові - справа навіть не третьорядні). З майбутньою дружиною Присциллой Чан він почав зустрічатися ще в роки, коли навчався в університеті. Пара довгі роки намагалася завести дітей, і їх старання увінчалися успіхом: Прісцилла і Марк виховують двох доньок, причому батько показав себе передовим і позбавленим печерних стереотипів: після народження обох дівчаток він брав декретну відпустку.

Марк Цукерберг і Прісцилла Чан

Джордж Клуні і Амаль Аламуддін

Джордж Клуні на протязі багатьох років вважався завидним холостяком Голівуду. У нього було безліч романів (в числі іншого Клуні зустрічався з Джулією Робертс і Сінді Кроуфорд). Повною несподіванкою для прихильниць стало оголошення про його заручини з відомою адвокатесою ліванського походження Амаль Аламуддін. Амаль молодше Клуні на 17 років. Пара одружилася в 2014 році, а в 2017 в сім'ї народилися близнюки.

Джордж Клуні і Амаль Аламуддін

Аарон Тейлор-Джонсон і Сем Тейлор-Джонсон

Актор Аарон Джонсон познайомився з майбутньою дружиною на знімальному майданчику - він грав головну роль у фільмі «Стати Джоном Ленноном». Сем Тейлор-Вуд була там режисером. Незважаючи на значну різницю у віці - кохана старша за нього на 23 роки - пара зав'язала роман, а через деякий час і узаконила відносини. Зараз Аарон Тейлор-Джонсон відомий як виконавець ролі Вронського в одній з екранізацій «Анни Кареніної», а Сем Тейлор-Джонсон прославилася, зрежисована першу частину трилогії «П'ятдесят відтінків сірого» з Дакотой Джонсон в головній ролі.

Аарон і Сем Тейлор-Джонсон

Сальма Хайек і Франсуа-Анрі Піно

Актриса Сальма Хайек виходила заміж за непоказного на вигляд бізнесмена Франсуа-Анрі Піно двічі - в перший раз вони розлучилися в 2007-му, через рік після знайомства, незважаючи на те що Хайєк була вагітна. Однак при повторній зустрічі з'ясувалося, що почуття не згасли, і їм слід спробувати ще раз.

Сальма Хайек і Франсуа-Анрі Піно

Саша Барон Коен і Айла Фішер

У вільний від зйомок грубих комедій Саша Барон Коен - ортодоксальний іудей і вірний чоловік маловідомої комедійної актриси Айли Фішер.Якщо Сашу знають у всьому світі в епатажному образі Бората Сагдієва (ця роль настільки неоднозначна, що Коену навіть довелося відмовитися від ролі Фредді Меркьюрі в байопіку про лідера Queen), то його дружина не здобула великої слави. Найпомітніша її роль - в комедії «Шопоголік».

Саша Барон Коен і Айла Фішер

Х'ю Лорі і Джо Грін

Джо Грін була найкращою подругою Х'ю Лорі багато років - їх познайомив колега і друг Лорі по Кембріджському студентському театру «Зелена лампа», відкритий гей, письменник і актор Стівен Фрай. Пара не розлучається більше 25 років. Редакція зазначає, що в одному з інтерв'ю Хью Лорі зізнавався, що в 1998 році мучився від депресії і намагався завести відносини на стороні - але дружина пробачила йому зраду. І навіть коли через зйомки в серіалі «Доктор Хаус» Лорі більше половини року проводив у США, Джо намагалася приїжджати до нього.

Х'ю Лорі і Джо Грін

Х'ю Джекман і Деборра-Лі Фернес

Прославився в ролі Росомахи Х'ю Джекман і актриса Дебора-Лі Фернес познайомилися багато років тому на знімальному майданчику, коли Джекман був невідомим молодиком, а Дебора-Лі, навпаки, перебувала на піку слави. Різниця у віці в 13 років їх не зупинила: пара одружилася через рік після знайомства. Спільних дітей у них немає, зате є двоє усиновлених. На здивовані погляди в бік дружини один з найсексуальніших чоловіків світу відповідає, що полюбив її нема за глянсову красу, а за чарівність і харизму.

Х'ю Джекман і Дебора-Лі Фернес

Адріана Ліма і Марко Ярич

Багатьом здається, що однією з найбільш красивих жінок планети, супермоделі і ангелу Victoria's Secret Адріана Лімі баскетболіст з вузько посадженими очима Марко Ярич - зовсім не пара. Проте вони прожили разом сім років (і як багато подружніх пар, зламалися саме на цій кризі). Редакція узнайвсё.рф зазначає, що з 2017 року Адріана Ліма зустрічається з турецьким письменником, однак вважати, що її розлучення з чоловіком трапився через «невідповідною» зовнішності, було б нерозумно.

Адріана Ліма і Марко Ярич

Мері-Кейт Олсен і Олів'є Саркозі

Зірка дитячих комедій Мері-Кейт Олсен одружена з Олів'є Саркозі - братом колишнього президента Франції. З ним вона Прозустрічалися три роки, перш ніж оформити відносини. Паре, чия різниця у віці складає 17 років, довелося пережити важкі часи: крім нервової анорексії, якої страждає Мері-Кейт, їм з Олів'є, безумовно, було що обговорити. Мері-Кейт Олсен витратила роки на те, щоб її з сестрою Ешлі перестали сприймати як «сестер Олсен», а Олів'є намагався вирватися з тіні слави старшого брата, Ніколя Саркозі.

Мері-Кейт Олсен і Олів'є Саркозі

Венсан Перес і Карін Сілла

Далеко не скрізь «розлучена з причепом», тобто жінка з дитиною від попереднього шлюбу - образа або вирок. Знаменитий французький красень-актор Венсан Перес одружився на колишній моделі і режисера Карін Сілла ще в 1998 році і з тих пір нажив в шлюбі з нею ще трьох дітей. Редакція також відзначає, що у Карін Сілла сенегальські і французьке коріння.

Венсан Перес і Карін Сілла

Кейт Бланшетт і Ендрю Аптон

Австралійська актриса Кейт Бланшетт в 1997 році поєднувалася законним шлюбом зі сценаристом і художнім керівником Сіднейського театру Ендрю Аптоном. Кілька комічна зовнішність майбутнього чоловіка не стала для неї перешкодою. До 2017 року в сім'ї росте троє синів.

Кейт Бланшетт і Ендрю Аптон

Пірс Броснан і Кілі Шей Сміт

Виконавець ролі Джеймса Бонда Пірс Броснан колись одружився на худенькою журналістці на ім'я Кілі Шей Сміт. За минулі роки вона з тростиночка перетворилася в пишну мати сімейства. Але справедливості заради варто відзначити, що і імпозантний актор за цей час аж ніяк не помолодшав. Подружжя виховує двох синів - названого на честь уельського поета Ділана Томаса і також отримав «письменницьке» ім'я Періс Беккета.

Пірс Броснан і Кілі Шей Сміт
Як видно, щастя в особистому житті від зовнішності і статусу партнера не залежить, хоча звичайно, у знаменитостей куди більше шансів познайомитися з кимось таким же популярним - хоча б в силу того, що зірки більшу частину часу проводять на зйомках або кінофестивалях. Редакція пропонує вам прочитати про дітей, які виросли в зоряних сім'ях.