Чеські архітектори пропонують будувати прозорі будинку

Anonim
На їхню думку, така будова буде екологічним і максимально наближеним до природи.
Чеські архітектори винесли на суд глядачів оригінальний проект екологічного котеджу. На їхню думку, це буде будівля, що дозволити людині відчувати себе максимально наближеним до природи. У будинку 4 кімнати загальною площею 240 кв. м. У центрі приміщення розташована вітальня, від якої променями відходять 3 спальні.
Стіни будинку скляні, як і підлогу, і стелю. Тому вони максимально пропускають сонячні промені, забезпечуючи в будинку природне освітлення. При бажанні можна залишитися в будинку, закривши розсувні віконниці, зроблені з лиственничной деревини.

Чеські архітектори пропонують будувати прозорі будинку Будинок був зведений на галявині. Саме тому створюється враження, що, перебуваючи в ньому, ти сам є частиною природи. Основою будинку служить дерев'яний каркас, виготовлений з балок і двотаврових стійок. Стіни всередині утеплені мінеральною ватою і дерев'яною обшивкою. Дах плоска, її покриває покрівельна мембрана. Будівництво такого будинку не забирає багато часу. Архітектори впевнені в тому, що таким чином можна будувати і модульні будівлі побутівки. Це швидкий і зручний варіант мобільних і швидкомонтованих споруд для будь-якого будівництва. Звичайно, скляні стіни в таких побутівках ні до чого. Але сам принцип швидкої та якісної споруди дасть неперевершений результат.
«Такий будинок не тільки екологічний, але і оригінальний зовні», - зауважують користувачі Твіттера.
У редакції «» вважають, що багато людей з часом оцінять проект чеських архітекторів, а багато, може бути, ухвалять рішення про будівництво такого будинку або дачі.