Компанія Knauf організовує виробництво утеплювача в Липецькій області

Anonim
Скловата брендового виробника - товар затребуваний.
Відома німецька компанія Knauf збирається розмістити на території Липецької області виробництво скловати. Інвестори вже оглянули кілька майданчиків для майбутнього розміщення виробничих потужностей. Всі вони знаходяться на ОЕЗ РУ «Чаплигінского» (особливої ​​економзони регіонального рівня). Потужність майбутнього підприємства складе більше 1 млн. Куб. м. Але остаточне рішення щодо розміщення заводу в Чаплигінского районі ще не прийнято. Представники німецької компанії розглянуть це питання на початку травня, а винесення остаточного рішення адміністрація чекає до середини місяця.

Завод Knauf може з'явитися в Липецькій області На сьогоднішній день Knauf - найбільший виробник будматеріалів в нашій країні. З 1993 року компанія веде інвестиційну діяльність на території Росії, Казахстану, Узбекистану, України, а також Азербайджану і Грузії. У Росії Knauf має вже 13 виробничих об'єктів. ОЕЗ РУ «Чаплигінского» в місті Чаплигін розглядалася не випадково. Вона призначається для розміщення відразу 16 підприємств різних сфер промисловості. Що стосується заводу з виробництва скловати, то Knauf збирається організувати тут понад 130 нових робочих місць.
Утеплення - необхідна складова будь-якої будівлі. Натуральні утеплювачі від провідних світових виробників дозволяють створити всередині житлового приміщення здоровий мікроклімат. Вони роблять будинок теплим і затишним. Саме тому продукція Knauf залишається вкрай затребуваною.

Тепла оселя без утеплювача не вийде «Добре, що вибираються для будівництва заводів регіони Росії, в яких потрібно організовувати робочі місця», - пише користувач соцмережі.
Редакція «» сподівається на те, що керівництво Knauf прийме рішення щодо організації виробництва на користь російського регіону вже найближчим часом.