Мехмет Гюнсюр (Mehmet Gunsur) біографія, фото, його дружина і діти 2019

Anonim

Біографія Мехмет Гюнсюр

Дитинство і сім'я Мехмет Гюнсюр

У дитинстві Мехмет Гюнсюр без сумнівів можна було б називати зоряним хлопчиком, оскільки його дитячі роки були заповнені кастингом, незліченними зйомками в рекламі, показами брендового одягу та фотосесіями для модних каталогів.
Коли Мехмету виповнилося сім років, його запросили на телебачення. Гарний хлопчик якнайкраще підходив для зйомок в рекламних роликах «Coca Cola». Незабаром Мехмет став обличчям «Hotiç» - компанії, що виробляє взуття, а пізніше і обличчям відомого бренду «MaviJeans».

Мехмет Гюнсюр в спорті, шлях в акторство

Середню освіту Мехмет отримав в Італії, а після закінчення школи продовжив навчання в стамбульському Університеті Мармара на факультеті масових комунікацій. Будучи студентом університету Мехмет продовжує зніматися в рекламі і пробує себе в модельному бізнесі.

Мехмет Гюнсюр в серіалі Чудовий століття Крім комерційних зйомок встигає професійно займатися тенісом і лижним спортом. Однак, коли постало питання про те, щоб прийняти пропозицію від спортивної збірної, Мехмет відмовився на користь творчості. В цей час він захоплюється музикою настільки, що стає учасником музичного гурту «Dawn» і виступає в її складі на сцені. Невтомний Мехмет на цьому не зупиняється. Він намагається освоювати різні види діяльності, працюючи барменом і розвиваючи власний ресторанний бізнес.

Мехмет Гюнсюр в кіно

В яких би життєвих сферах не намагався взяти участь Мехмет, основний його шлях визначило творчість. Ще в 1989 році зовсім юний Мехмет Гюнсюр знявся у фільмі «Мімоза розцвіла навесні». І якщо більшості глядачів юний актор не запам'ятався в цьому фільмі, то його участь у прем'єрі драми «Турецька лазня», що відбулася в 1997 році, вже було відзначено премією Анкарского міжнародного кінофестивалю в номінації «Найбільш багатообіцяючий актор». Після цього акторові навперебій пропонують зніматися в багатьох фільмах. Співає Мехмет Гюнсюр - Шехзаде Мустафа Мехмет Гюнсюр грає в «Біблійних переказах: Іуді», «Італійці», «Розкажи, Стамбул!», «Смертельною жнив», «Любов любить випадковості", серіалах «Дон Маттео» і в багатьох інших кінострічках. У 2003 році актор знімається у фільмі «Тепер він солдат» і удостоюється премії «Золотий апельсин» за роботу в цій кінострічці.

Мехмет Гюнсюр в серіалі «Чудовий вік»

Справжня популярність і загальну увагу прийшли до актора після зйомок в «Пишному столітті» - фільму продюсерської компанії «TIMS Productions». У цьому серіалі Мехмет Гюнсюр блискуче виконав роль Шехзаде Мустафи. Спочатку роль Шехзаде в дитинстві виконували Юсуф Беркан Демірбаг і Тунч Кричав, а роль дорослого Шехзаде вже виконав Мехмет Гюнсюр. Мехмет Гюнсюр в рекламі На знімальному майданчику разом з Мехмет Гюнсюр працювали метри турецького кіно: Нур Айсан, Халіт Ергенч, Небахат Чехре, Сельма Ерґеч, Окан Ялабик, Мер'єм Узерлі. Актор зумів повністю розкрити особливості характеру і показати непросту долю сина Сулеймана. Після виходу серіалу на екрани Мехмет Гюнсюр знайшов шанувальників свого таланту не тільки у себе на батьківщині, але і за її межами.

Особисте життя Мехмет Гюнсюр

Одного разу друг запросив Мехмета погостювати у нього в Лечче. Лечче - це маленьке містечко на півдні Італії. Мехмет з радістю прийняв пропозицію і вирушив за квитком на поїзд. І зустрів її. Молоді люди познайомилися. Її звали Катерина Монджой. Виявилося, що вона як і Мехмет, теж причетна до творчості. Катерина - режисер документальних фільмів.

Мехмет Гюнсюр з дружиною Катериною Монджой Після знайомства вони довго не могли розлучитися і провели разом чотири дні. Вони не могли наговоритися, кожен раз дивуючись, як багато у них спільного. Виявилося, що Катерина і Мехмет завжди шукають позитивне там, де інші можуть впадати у відчай, що вони можуть відразу відчути бажання один одного і розуміють один одного з півслова. Потім Мехмет запросив покататися Катерину на човні. Виявилося, що вона обожнює кататися на човнах. З тих пір катання на човні стало їх сімейною традицією. Зараз Мехмет журиться, що сім'я виросла і з трьома дітьми їм скоро в човні стане тісно. У родині Мехмета і Катерини підростають дві маленькі доньки та старший син.
У 2006 році ця випадкова зустріч і спалахнула любов завершилися шлюбом. Мехмет і Катерина одружилися. Відразу після весілля молодята оселилися в Лечче. Катерина була на сьомому місяці і їй потрібні були свіже повітря і спокійне розмірене життя. Мехмет вважає Лечче магічним місцем. Можливо через те, що саме тут відбулася доленосна для нього зустріч. Актор і батько сімейства в захваті від єднання з природою, яке він відчуває на півдні Італії.
Старший син Алі - школяр. Тому більшу частину року подружжя проводить з дітьми в Римі, де хлопчик вчиться. Коли ж приходить час відпочинку, вся сім'я Мехмет Гюнсюр спрямовується на південь Італії в рідне Лечче до співаючим на світанку півнів, собакам і кішкам, до оливковою і апельсиновим деревам.
Мехмет Гюнсюр не любить розголосу. Він дуже незадоволений тим, що його приватні фотографії з'являються на сторінках видань і в інтернеті без його відома. Нещодавно його дружину Катерину крадькома сфотографували разом з їх наймолодшою ​​дитиною. Ці фотографії були виставлені на загальний огляд. Мехмет Гюнсюр висловив своє обурення з цього приводу так як вважає за краще, щоб в його особисте життя ніхто грубо не втручався.