Тетяна Храмова - біографія актриси, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Тетяни Храмовій

Тетяна Храмова - російська актриса, в юності робила успіхи і в спорті, і в модельному бізнесі. Глядачі знають її за серіалами «П'ята стража», «Фізрук», «Світло і тінь маяка» та ін.Вона - виконавиця головної ролі в комедійному серіалі «Фітнес».

Актриса Тетяна Храмова

Дитинство і юність

Тетяна Сергіївна Храмова народилася 29 листопада 1988 року в Нижньокамську, Татарстан. У п'ять років дівчинка почала займатися художньою гімнастикою, а в 10 надійшла в інтернат училища олімпійського резерву. Наполегливі тренування принесли Тетяні титул майстра спорту і срібну медаль на чемпіонаті Росії з художньої гімнастики.

Тетяна Храмова в дитинстві з мамою Однак спортивну кар'єру Храмова в результаті завершила, після чого спробувала себе в конкурсах краси. Висока, приваблива, струнка дівчина без зусиль завоювала звання «Міс Нижній Новгород», а після переїзду в Москву стала затребуваною моделлю, паралельно здобувала освіту в сфері реклами, підробляла фітнес-тренером.

Тетяна Храмова на конкурсі краси На конкурсі «Міс Москва» Тетяна познайомилася з актрисою Алес Качор, яка порадила красуні спробувати себе в театральний вуз. Храмова пішла її порадою і, позаймавшись з педагогом, вступила до ВДІКу на курс Володимира Грамматикова. Чотири роки, сім днів на тиждень, майже 24 години на добу ми були пліч-о-пліч з однокурсниками і педагогами. <…> Це не можна назвати освітою, це була якась «школа життя».

Кар'єра в кіно

Зніматися в кіно Тетяна почала ще на молодших курсах ВДІКу. У числі її перших робіт - невеликі ролі в детективному серіалі «Без сліду» (Росія-1) і мелодрамі Ігоря Войтулевич «В очікуванні весни» (2012). Інтерв'ю-кастинг Тетяни Храмовій На зйомках спортивного серіалу «Чемпіонки» про російських гімнастках, які готуються до Олімпіади, актриса поринула в до болю знайому їй атмосферу - тренувальні зали, стрічки та булави, смак спортивного азарту. Тетяна зіграла молодого тренера талановитої гімнастки Мілени (Поліна Пахомова), яка затьмарює своєю майстерністю і красою спортсменок Сашу (Лілія Хасанова), Наташу (Софія Райзман) і Юлю (Олена Миронова).

Зростання Тетяни Храмовій - 177 см У 2013 році актриса закінчила ВДІК. У цей період її затвердили на провідну роль в містичний серіал «П'ята стража» про любовний трикутник між двома вампірами і дівчиною Уляною. Героїня Храмовій - жвава дівчина-фантом Катя, яка може залишати своє відображення на будь-яких дзеркальних поверхнях, що доставляє їй чимало труднощів. Катя з'являється в 2-му сезоні і продовжує свою лінію в 3-ій частині вампірської саги. Серіал отримав чимало позитивних відгуків, проте не надто високі оцінки.

Тетяна Храмова в серіалі «П'ята стража» У 2014 році Тетяну можна було побачити у фільмі «Кухня в Парижі», продовженні телесеріалу «Кухня». У ньому актриса зіграла маленьку роль хостес ресторану «Victor», шеф-кухарем якого є батько Віктора Баринова, Петро Аркадійович (Олег Табаков).
В на початку 2015 року на каналі НТВ був запущений кримінальний серіал «Світло і тінь маяка», в якому актриса зіграла свою першу головну роль. Героїня Тетяни - заздрісна дівчина Галина, яка будує підступи і йде на всілякі хитрощі заради особистого щастя і благополуччя. Колегами Храмовій по знімальному майданчику стали такі відомі російські актори, як Валерій Баринов, Тетяна Догілєва та Володимир Стєклов.

Тетяна Храмова в серіалі «Світло і тінь маяка» Багатьом телеглядачам молода актриса запам'яталася по ролі колишньої дружини лікаря Антона Прокоф'єва з 8-серійної мелодрами «Щоденник свекрухи» (2016 року; Росія-1), екранізації однойменного бестселера Марії Метлицького. Фотосесія Тетяни Храмовій. Backstage Крім того, на рахунку у Храмовій невеликі ролі в медичній драмі «Практика» (Перший канал), кримінальному серіалі «Дельта» і комедійних історіях «Фізрук» (грала наречену Слави на ім'я Жанна) і «Дах світу».

Тетяна Храмова в серіалі «Фізрук» У 2017 році актриса попрацювала на зйомках драми Андрія Звягінцева «Нелюбов», що стала номінантом на «Оскар».І хоча роль у Тетяни в цьому фільмі зовсім невелика (відвідувачка ресторану), вона була щаслива взяти участь в подібному проекті.

«Свідки»: Тетяна Храмова, Станіслав Миколаїв і Олександр Дуда Втім, були в тому році біля Храмової і більш масштабні ролі - наприклад, в кримінальному серіалі «Свідки» (НТВ) вона зіграла оперативника Торю Орлову, в житті якої немає нічого крім роботи. Її героїня - «поганий поліцейський», вона добре справляється з допитами і все завжди вирішує сама. На зйомках серіалу актриса навчилася поводитися зі зброєю і вивчила кілька прийомів рукопашного бою.

Особисте життя Тетяни Храмовій

У серпні 2017 роки Тетяна Храмова вийшла заміж за молодого чоловіка на ім'я Валерій. Подружжя поділяють інтереси - часто подорожують, люблять хокей і разом займаються спортом.

Тетяна Храмова і її чоловік Довгими зимовими вечорами Тетяна любить в'язати, але головна її пристрасть, читання і танці, цілорічна. Ставши відомою, актриса постаралася виконати дитячу мрію і почала вчитися грати на фортепіано. Зростання Тетяни - 177 см.

Тетяна Храмова зараз

30 липня 2018 року на телеканалі СТС відбулася прем'єра комедійного серіалу «Нова людина», в якому з'явилася і Тетяна Храмова. Головні ролі в історії про возз'єднання сім'ї безвідповідального хокеїста зіграли Володимир Епіфанцев, Тетяна Арнтгольц та Максим Віторган. Тетяна Храмова в серіалу «Нова людина» виконала роль коханки З 6 жовтня 2018 року актрису можна було побачити на телеканалі Росія-1 в 2-серійної мелодрами «Привиди минулого». Також Тетяна з'явилася в комедійному серіалі «Фітнес», в якому вона зіграє сексуальну стерву, співробітницю фітнес-центру і противниця головної героїні Асі (Софія Зайка). Інші ролі в серіалі виконали Михайло Трухін, Роман Курцин, Борис Дергачов і Леля Баранова.

Тетяна Храмова на зйомках серіалу «Фітнес» Щоб відповідати ролі, актрисі довелося 1,5 місяця серйозно попітніти - вона тренувалася кожен день, їла багато білка і відмовилася від цукру. Втім, актрисі з її спортивним минулим це було просто - здоровий спосіб життя давно увійшов в її звичку.
Крім того, Храмову можна буде побачити в пригодницької комедії Наталії Мікрюкова «Світанок на горі Адама» про трьох подруг, які відправляються на найвідомішу гору на Шрі-Ланці, щоб загадати бажання.