12 голлівудських красенів «за 50», які легко дадуть фору молодняку

Anonim
Дивитися, як старіють кумири, завжди сумно. Але герої цієї збірки намагаються щадити почуття шанувальників і виглядають надзвичайно, навіть розмінявши шостий (а хтось вже і сьомий!) Десяток. Дивимося на найкрасивіших зірок Голлівуду старше 50 років!

Бред Пітт

Навіть гучне розлучення з Анджеліною Джолі і боротьба за право бачити їх дітей, які не підкосили зірку «Ігри на пониження» і «Союзників» Бреда Пітта. Актор і раніше у відмінній формі; в 2018 році він знімався в новому фільмі Квентіна Тарантіно і фантастичному трилері «До зірок».

Бред Пітт (1963)

Вігго Мортенсен

Запам'ятовується зовнішність цього актора - результат змішання датських і шотландських коренів. Вігго Мортенсен прославився завдяки ролі Арагорна з «Володаря кілець», проте в його фільмографії чимало інших цікавих робіт. Одна з останніх - сімейна драма «Капітан Фантастик».

Вігго Мортенсен (1958)

Колін Ферт

Навіть в молодості Коліна Ферта складно було назвати «чоловіком з обкладинки», і все ж його обеззброює посмішка і копиця каштанових кучерів розбила не одне глядацьке серце. Актор, впоратися в 2018 році 58-річчя, не намагається молодитися, а просто залишається самим собою - і в цьому амплуа він прекрасний.

Колін Ферт (1960)

Джордж Клуні

Навіть навчений сивиною Джордж Клуні виглядає фантастично - підтягнутий, засмаглий, завжди в строгому піджаці і краватці. Можливо, джерело молодості він черпає в близнючок, яких народилися у його дружини Амаль в 2017 році.

Джордж Клуні (1961)

Крістоф Вальц

Кар'єра Крістофа Вальца круто пішла в гору після 50-ти: з маловідомого австрійського актора він перетворився в голлівудську зірку, що співпрацює з Квентіном Тарантіно, Террі Гілліамом, Робертом Родрігесом. Вальц виглядає значно молодше за свої роки, особливо коли збриває бороду.

Крістоф Вальц (1956)

Деніел Дей-Льюїс

Нам в складно повірити, що Деніел Дей-Льюїсу пішов уже сьомий десяток. Знімається він рідко, але влучно: в 2007 році він відзначався в екранізації роману «Нафта», в 2009 - в мюзиклі «Дев'ять», в 2012 році зіграв президента Авраама Лінкольна у Стівена Спілберга, а в 2012 вразив глядачів фільму «Примарна нитка».

Деніел Дей-Льюїс (1957)

Кіану Рівз

Хоча борода і довге волосся, з якими Кіану Рівз останнім часом не розлучається, йому не личить, актор залишається, що називається, на коні. Шкода, що вдалими фільмами з його участю актор балує нас нечасто.

Кіану Рівз (1964)

Джон Бон Джові

Розбавимо наш список музикантами. Віддані фанати Джона Бон Джові не втомлюються шукати відповіді на запитання: «Невже він взагалі не старіє?». Можливо, без втручання пластичного хірурга тут не обійшлося, але нам здається, що причиною тому - спорт, любляча сім'я і музика, справа всього його життя.

Джон Бон Джові (1962)

Ленні Кравіц

Ленні Кравіц не тільки побудував успішну кар'єру на музичній сцені, а й реалізував себе як кінорежисера і актора, зокрема, з'явився в «Голодних іграх» в ролі стиліста Цінна. Артист все ще перебуває в прекрасній формі і не збирається розлучатися з дредами, які вже стали невід'ємною частиною його «Я».

Ленні Кравіц (1964)

Роберт Дауні-молодший

Зовнішній вигляд Роберта Дауні викликає ще більше поваги, враховуючи його складне минуле з алкоголем і важкими наркотиками. В середині 2000-х він взявся за розум і знову заявив про себе в світі кіно, отримавши відразу 2 знакові ролі: Залізну Людину і Шерлока Холмса.

Роберт Дауні-молодший (1965)

Джейсон Стетхем

Здається, зовсім недавно ми спостерігали за пригодами актора Джейсона Стетхема в фільмах «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», а ось він вже відзначив 50-річчя, прийшовши до цієї цифри в якості одного з найбільш затребуваних акторів в жанрі «бойовик» …

Джейсон Стетхем (1967)

Том Круз

Том Круз був секс-символом 80-х і 90-х, зберіг цей титул в 2000-х і, по всьому видимому, має всі шанси залишатися таким і в 2020-х.Саме в 2020 році виходить у світ продовження знаменитого «Кращого стрілка», а серії «Місія нездійсненна» не видно кінця. Втім, глядацький інтерес не впав навіть до виходу 6 частини: «Місія нездійсненна: Наслідки» показала традиційно високі рейтинги, і не в останню чергу завдяки нестаріючий Тому Крузу і його білосніжною посмішці.

Том Круз (1962) Звичайно, зіркам зберігати молодість легше, ніж звичайним людям, але зоряний статус не гарантує гарну старість. У гонитві за минає молодістю багато знаменитостей захоплюються і змінюють свій вигляд до невпізнання.