У Луганську відкрився металоцентр

Anonim
На сході України, в Луганську, на початку травня відкрилася нова металлобаза.
ТОВ "МД Груп", один з великих українських металотрейдерів, продовжує розширення мережі сервісних металоцентрів, відкривши 3 травня цього року нову металлобазу в місті Луганську. На початкових стадіях роботи металоцентри планують продажу близько 1000 тонн металопрокату. Металобаза в Луганську стала вже десятим регіональним підрозділом мережі "МД Груп", куди входять підприємства з інших міст України. Зауважимо, що на металопрокат ціна зараз радує, причому, багатьма компаніями пропонуються металовироби найвищої якості. Металопрокат - це один з найбільш затребуваних товарів в промисловості, адже обробляють його найкращим чином. Перефразовуючи відому приказку, можна сказати: "Металопрокат в промисловості - всьому голова".
"Колись в СРСР все збирали металобрухт. Він був своєрідним культом. Без металу в нашому житті просто не обійтися, незважаючи на те, що з'являються нові матеріали", - вважає твіттерянин.
В редакції новин вважають, що конкуренція серед металотрейдерів, в результаті повинна позначитися на кінцевому результаті - більш якісному металопрокат.