Чого варто чекати від осінніх новинок Apple?

Anonim
Щасливі власники гаджетів від прославленої американської компанії Apple не з чуток знайомі з високою продуктивністю, а також стабільної та ефективної роботою, якої відрізняються всі «яблучні» пристрої. Похвалитися таким же першокласним функціонуванням не можуть, мабуть, ніякі сучасні пристрої, вироблені конкуруючими з Apple компаніями. Для тих, хто ще не встиг обзавестися яким-небудь еппловскій девайсом, восени цього року з'явиться можливість придбати «найсвіжіші» творіння культового бренду - сьоме покоління смартфона iPhone 5s і п'яте покоління планшета iPad 5.

Всі, хто збирається купити iPhone 5s або ж iPad 5, будуть приємно здивовані нововведеннями, які розробники компанії реалізують в заявлених моделях. Удосконалення підлягало як зовнішнє оформлення Айфона 5С, так і його внутрішня складова. Оснащення полікарбонатною корпусом, процесором нової серії Apple A7, 13-мегапіксельною камерою поряд з впровадженням нових вельми цікавих функцій (сканер відбитків пальців, технологія NFC і ін.) Вигідно звеличують нову модель смартфона над його прототипом iPhone 5, побачивши світло восени 2012 року.
Крім того, порадувати себе новинкою в цьому році зможе більш широке коло споживачів, так як компанія має намір виробляти смартфон і в бюджетному варіанті. Ті, хто не сильно зацікавлений в підвищеної удароміцності мобільного апарату, і для кого оснащення полікарбонатною корпусом відповідно не буде грати вагому роль, зможуть купити Айфон 5С за суму в межах 650 доларів. Приємно порадує покупців і можливість вибору одного з шести можливих колірного рішення для свого iPhone 5s.

Друге анонсоване оновлення від компанії Apple iPad 5 гідно не меншої уваги з боку споживчого ринку. Чудова заміна громіздким стаціонарних комп'ютерів і ноутбуків, яка справила невелику революцію в сфері електронних обчислювальних машин, є одним з найбільш затребуваних електронних пристроїв. Всі, хто намагається йти в ногу з часом і завжди вибирає для себе все тільки найкраще і прогресивне, просто зобов'язані придбати «яблучний» планшет. Вартість Айпада 5 поки не відома. Однак з урахуванням того, що у творінь всесвітньо відомої компанії щорічно з'являється все більше і більше аналогів і конкурентів, представники Apple зацікавлені в тому, щоб iPad 5 став максимально доступним для більшості потенційних покупців.