Чим корисний корінь імбиру

Anonim
Могутній чарівник на ім'я Імбир, про чудеса якого не чув тільки глухий, завоював, зачарував, взяв у полон весь світ. .
Давайте розберемося, в чому секрет цього влучного зброї. Що ж таке містить імбир, за що його дія на організм людини вважають чарівним? Це вітаміни А, В1, В2, С, амінокислоти, магній, залізо, фосфор, кальцій, калій, натрій, цинк. Це найпотрібніші для людини речовини. Щоб стати здоровим, треба просто простягнути руки до імбиру.

Так цвіте імбир Як же діє цілюще корінець? Імбир корисні властивості якого знайомі людям протягом багатьох століть, повинен бути у вашому меню з кількох причин. Він розріджує кров, і за рахунок цього відбувається зниження тиску. Відмінно зміцнює імунітет і насичує мозок киснем.

Імбирні поля При лікуванні застуди немає засобу краще, ніж імбирний чай і інгаляції з імбиру. Ви швидко встанете на ноги завдяки відхаркувальній, протизапальним та потогінну дію кореня. Імбир для схуднення успішно використовується товстунами всіх країн. Кров зігрівається, обмін речовин посилюється. Крім того, імбир здатний боротися з токсикозом, спазмами кишечника, морською хворобою.

Маринований імбир - Я постійно тримаю корінь імбиру в своєму холодильнику. Заварюю чай, додаю до багатьох страв, а якщо у мене раптом почало дерти в горлі, я його просто розжовувати. Якщо схопиш цей момент - початок хвороби - відразу, то взагалі ніколи не хворієш, - пише Ситникова Юлія з Москви в ЖЖ.

Печиво з імбиру Редакція бажає здоров'я всім своїм читачем, і нехай імбир стане вашим кращим другом і захисником. Імбир корисні властивості!