Олена Шилова - біографія, фото, особисте життя, чоловік, дочка, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Олени Шилової

Олена Шилова - російська актриса, відома якої принесли яскраві ролі в серіалах «Пончик Люся», «Медова любов», «Васильки», «В очікуванні весни», «Незабудки», «Старша дружина», «Сестра моя, Любов» та ін .

На фото: актриса Олена Шилова

Дитинство і юність

Олена народилася 6 грудня 1988 року в місті Соликамск Пермського краю. Незважаючи на те, що жоден член сім'ї Шилової не пов'язаний зі світом кіно або театру, вже в 6 років Олена вирішила, що неодмінно стане зіркою кінематографу. Ймовірно, до цього дівчинку підштовхнули додаткові заняття в школі - історія театру, вокал, танець.

Олена Шилова в шкільні роки Після закінчення школи Олена з першого разу вступила до ВДІКу і стала студенткою курсу Валерія Володимировича Фокіна. За роки студентства Шилова виховала в собі безмежну повагу до акторської професії і в повній мірі усвідомила відповідальність перед глядачами.

Кар'єра

Вперше на знімальному майданчику Шилова опинилася ще на старших курсах інституту - Шилову затвердили на роль другого плану в 4-серійну мелодраму «Білий налив». Наступні три ролі в серіалах «Сестри Королеви» і «Біла ворона» і у військовому фільмі «Іспанець» хоча і не були головними, але знайшли відгук у серцях глядачів.

Кадр з фільму «Іспанець» У 2011 році режисер Олександр Ітигілов-мл. затвердив Олену на головну роль в багатосерійну мелодраму «Пончик Люся».
«Звичайно, я розуміла, що це - моя перша головна роль і це дуже відповідально, тим більше, коли поруч - такі партнери», - згадувала актриса.
На знімальному майданчику вона зустрілася з Олександром Константиновим, Ольгою Прокоф'євої, Тетяною Кравченко.

Олена Шилова в серіалі «Пончик Люся» До речі, грати «пончика» тендітній дівчині було непросто - гримери розробили для Олени спеціальні накладки на обличчя, а струнку фігуру ховали під одягом великих розмірів.

Кадр з фільму «Медове кохання» Незабаром юна актриса знову попрацювала з Ітигілова - в його мелодрамі «Медове кохання» Шилова постала на цей раз в образі дівчини старомодних поглядів, яка живе в патріархальному селі і зовсім не вміє битися за увагу молодих людей.

У картині «Васильки» Олена Шилова зіграла головну роль 2012 став для Олени більш ніж вдалим. На телеекрани вийшло відразу 4 проекти з Шилової в головній ролі: «Васильки», «В очікуванні весни», «Русалка» і «Анечка». Також актриса знялася в ролі другого плану в черговому серіалі Ітигілова-молодшого «Німий».
Примітно, що через вираженого слов'янського типажу - великі блакитні очі, довге русяве волосся і рум'янець на щоках - на початку своєї кар'єри і згодом Шилова часто отримувала ролі простих сільських дівчат, які переживають труднощі любові або стикаються з випробуваннями «великого міста».
У 2013 році 26-річній актрисі дісталася роль жінки «злегка за тридцять» в мелодрамі Олексія Кареліна «Вагоме почуття». Олена майстерно передала образ чарівної господині, яка, располнев, перестає залучати чоловіка. Прем'єра фільму відбулася у вересні 2015 року на каналі Росія-1.

Олена Шилова в мелодрамі «Вагоме почуття» Наступною роллю актриси стала молода Анфіса в багатосерійному історичному фільмі режисера Теймураза Есадзе «Дві зими і три літа», дія якого розгортається з 1942-го по 1972-й роки. Незабаром шанувальники змогли побачити актрису в серіалі «Незабудки», в якому Олена за традицією зіграла наївну провінціалку, долає столицю і сумирно закохується в офіцера Артема (Антон Пампушний).

Олена Шилова і Антон Пампушний в серіалі «Незабудки» 2014 рік ознаменувався двома головними ролями Олени в серіалах «Підміна в одну мить» і «Сестра моя, Любов». У 2015 році Олена знялася в головній ролі в мелодраматичної саги «Сонце в подарунок», а місяць потому Шилову можна було побачити в телесеріалі «Алмази Сталіна» за творами Євгена Сухова.

Кадр з фільму «Сонце в подарунок» Восени 2015 року український глядач зміг оцінити гру актриси в міні-серіалі «Ласкаво просимо на Канари» режисера Володимира Харченка-Куликовського, з яким Олена вже працювала раніше.

Олена Шилова і Алеся Пухова в картині «Борги совісті» У середині 2016 року у каналі Росія-1 вийшла мелодрама «Борги совісті» Олексія Кареліна, в якій Шилова зіграла головну роль - продавщицю Тетяни, яка переживає особисту трагедію і зрада коханої людини.

Олена Шилова в серіалі «Між любов'ю і ненавистю» Незабаром Олександр Ітигілов-мл., Для якого Шилова стала справжньою музою, знову запросив актрису на головну роль в його новий серіал «Між любов'ю і ненавистю», в якому героїня Олени стикається з самими складними життєвими ситуаціями.

Олена Шилова в серіалі «Старша дружина» В цьому ж році Шилова знялася в головній ролі в міні-серіалі «Старша дружина» (Росія-1), попрацювавши на одному знімальному майданчику з Яніною Колесніченко, Владиславом Погиба, Анастасією Акатова і іншими відомими акторами.

Особисте життя Олени Шилової

У 2015 році Олена народила дочку, однак ім'я дитини і батька дівчинки Шилова вважає за краще не розкривати. Актриса веде інстаграм і часто радує шанувальників милими кадрами з життя.

Олена Шилова зараз

У жовтні 2017 року на Росії-1 вийшов міні-серіал «Поки смерть не розлучить нас», головні ролі в якому виконали Олена Шилова, Олексій Зубков, Наталя Лукеічева і Микита Тезін.«Поки смерть не розлучить нас» - трейлер Також очікує виходу 8-серійний військовий фільм Юрія Лейзерова «Міцна броня» за участю Шилової, Костянтина Білошапки, Дар'ї Мельникової, Максима Ємельянова, Олега Василькова та ін.