Тіна Канделакі біографія, фото, особисте життя, її діти і чоловік 2019

Anonim

Біографія Тіни Канделакі

Канделакі Тінатін Гівіївна народилася в Грузії 10 листопада 1975 року. Середню освіту Тіна отримала в Тбілісі в 64-й школі для військових. Після отримання атестата зрілості дівчина вступила до медінституту на факультет «Лікувальна справа» за спеціальністю «щелепно-лицьова хірургія».

Початок телекар'єри Тіни Канделакі в Грузії

На першому курсі Тіна Канделакі пішла на кастинг одного з центральних грузинських телеканалів і пройшла його. Співробітники каналу відзначили і зовнішність майбутньої знаменитості, і її манеру тримати себе. Однак, на дорозі до блискучого майбутнього стояла одна проблема - Тіна абсолютно не володіла грузинською мовою. Втім, цілеспрямована дівчина поставила собі завдання освоїти мову за три місяці.
До речі, Тіна Канделакі досі з точністю до хвилини пам'ятає свій перший прямий ефір. Керівництву каналу не було кого ставити в кадр, оскільки всі провідні і журналісти вирушили на музичний фестиваль.У підсумку, вести програму довірили Тіні. Батько телеведучої був впевнений, що дівчина не впорається з поставленим завданням і зіпсує ефір. Однак, було вирішено, що краще вже Тіна Канделакі з тріском провалиться, покінчить з телевізійною кар'єрою і з головою порине в осягнення премудростей лікарської справи. У підсумку, дівчина все-таки провалила ефір, тільки залишилася на телебаченні і навіть в кадрі.

Тіна Канделакі на фото Запам'ятався Тіні Канделакі і той момент, коли її вперше дізналися на вулиці. Рано вранці в Тбілісі телеведучу помітили два неабияк підпилих людини. Один з них озирнувся і з здивованим виглядом запитав: «І це ти?».
Через деякий час Тіна Канделакі, під особистим контролем генерального продюсера другого грузинського каналу «Меореархі» Серго Петадзе поїхала в Батумі на телевізійний фестиваль. Талановита дівчина настільки всім сподобалася, що спеціально для неї грузинські тексти писали з російською транскрипцією.
У медичному інституті викладачі були впевнені, що Тіна Канделакі захоплюється шоу-бізнесом тимчасово, і юнацька прихильність пройде. Професори мали надію що студентка схилиться на користь респектабельної і грошової професії хірурга. Тим більше, що навчання давалося Тіні граючи. Проте, дівчина віддала перевагу медицині журналістику, кинула медінститут і вступила на журналістський факультет ВТГУ. Під час навчання Тіна продовжувала будувати кар'єру на телебаченні і «Радіо 105».

Кар'єра Тіни Канделакі в Росії

У Грузії Тіна Канделакі досягла вершини своєї кар'єри на телебаченні. Рости вище було вже просто нікуди. Втім, особисте життя в країні, де процвітає патріархат, самодостатньою дівчині не представлялося можливим. Саме тому Тіна відправилася підкорювати Москву. Тіна Канделакі на програмі «Вечірній Ургант» У столиці Тіна Канделакі перший час жила біля станції метро «Коломенська». Там дівчина знімала квартиру і намагалася знайти роботу. Канделакі сама зателефонувала столичні ЗМІ і пропонувала свою кандидатуру.
Перше робоче місце в Москві було на М-радіо. Після цього Тіна перейшла на РДВ, там познайомилася зі Станіславом Садальським і пішла разом з ним на радіо «Срібний дощ». Однак, трохи пізніше повернулася на РДВ. Далі, Тіна Канделакі шукала себе в програмі "Біз-ТВ" на телеканалі "2Х2", працювала на Mуз-ТВ разом з Олександром Пряниковим, працювала над програмою «Веремчук», а на каналі «ТВ-6» вела відразу три програми: " Ой, мамочки! "," Аллі, народ! " і "Я знаю все".
5 років, з 2002 по 2007 рік Канделакі була ведучою програми «Деталі» на каналі СТС, а з березня 2003 стала обличчям програми «Найрозумніший». Уже через рік програма виграла ТЕФІ в номінації «Дитяча програма».
З 2004 року Тіна Канделакі разом з Олександром Цекало стала вести програму «Хороші пісні» відразу на трьох каналах "Домашній", СТС і 1 + 1 (Україна).
Паралельно з усіма проектами Тіна в 2007 році взялася за два шоу: "Весільний переполох" і "СТС запалює Суперзірку". Мова Тіни Канделакі, КВН У 2005 році Канделакі за версією українського телевізійного журналу «Теленеделя» була визнана кращою телеведучою. У тому ж році дівчина стала «Людиною року» в номінації «Телебачення». Крім усього іншого, з початку 2006 року телеведуча співпрацює з радіо «Ехо Москви». Там дівчина веде спільну з RTVI програму «Особлива думка». Так само Тіна стала співведучою ранкового інтерактивного ефіру програми «Розворот» і ведучою програми на РЕН-ТВ «Нереальна політика».
До речі, зараз Тіна Канделакі є однією з найбільш бистроговорящіх телеведучих в Росії. Як зізнається сама дівчина, зупинити і переговорити її практично неможливо не тільки в прямій розмові, а й у віртуальному. Журналістика настільки щільно увійшла в життя Канделакі, що у вільний від основної роботи час знаменитість проводить час в інтернеті - пише статті та постійно публікує подробиці свого життя в блогах.

Досягнення Тіни Канделакі

У 2006 році Канделакі стала володаркою премії «Астра» в області моди і стилю в номінації "Найстильніша телеведуча". Тоді ж була отримана і премія Glamour в спеціальній номінації "Форма і зміст". Тіна так само увійшла і в "Top 10 Sexy" і визнана найсексуальнішою телеведучою Росії, а так само взяла ТЕФІ в 2006 році в номінації «Кращий ведучий ток-шоу».
Крім усього іншого, Тіна Канделакі є Членом Академії Російського Телебачення, опікунської ради Благодійного фонду "Подаруй життя".

Тіна Канделакі та її колишній чоловік А в 2007 році зірка випустила свої перші книги під назвою "Велика дитяча енциклопедія ерудита" і "Конструктор краси".
Через рік Канделакі створила компанію "ОК Продакшн" і стала продюсером проекту "Найрозумніший".
2009 рік став особливо насиченим для Тіни. Провідна почала співпрацювати з низкою центральних каналів в Росії і за кордоном. В її скарбничці участь в таких проектах, як «Дві зірки», «Фестиваль Нова хвиля», «Форт Боярд» і «Ташир 2009». Програма «Найрозумніший» отримує ТЕФІ 2009, а в жовтні того ж року відбулася прем'єра стрічки «Заборонена реальність» з Тіною Канделакі в якості актриси. У 2009 році Тіна Канделакі Указом Президента Росії призначена Членом Громадської палати РФ.
У 2013 році навколо Тіни Канделакі та Ксенії Собчак розгорівся скандал. Світська левиця звинуватила Тіну в зв'язку з одруженим чоловіком, Рамзаном Кадировим. Все закінчилося тим, що дівчата винесли на загальний огляд особисте життя один одного. Влітку 2015 року Тіна Канделакі знову загрузла в скандалі. На цей раз з головним редактором спортивних каналів "НТВ Плюс" Василем Уткіним. Протистояння між Канделакі і Уткіним тривало майже з самого моменту призначення Канделакі генеральним продюсером і заступником генерального директора об'єднаної спортивної редакції "Матч ТВ". Спочатку суперечка почалася після фрази Канделакі про бажання створити редакцію телеканалу з нуля. Зараз Тіна Канделакі одна із співвласників агентства повного циклу «Апостол», власниця московського ресторану грузинської кухні «Тінатін».

Особисте життя Тіни Канделакі

У 1997 році Тіна Канделакі познайомилася з молодим чоловіком на ім'я Андрій Кондрахін. У той час майбутня знаменитість саме штурмувала Москву своїм талантом. Телеведуча зустрічалася з бізнесменом і художником в одній особі два роки, після чого пара офіційно оформила свої стосунки. Плодом любові стали двоє дітей-погодок: дочка Меланія і син Леонтій.
Пара жила душа в душу 11 років. Однак, шлюб закінчився розлученням. Перші серйозні конфлікти, які і стали тривожним дзвіночком, почалися в 2009 році. Преса навперебій писала про те, що в родині пахне розлученням. Протягом року Тіна і Андрій намагалися відродити згаслі почуття і склеїти зруйновані відносини. Однак, в травні 2010 року Лефортовський суд Москви оголосив пару НЕ чоловіком і не дружиною.

Тіна Канделакі з дітьми Зараз діти живуть разом з мамою, проте, батько постійно з ними бачиться. Тіна Канделакі не просила суд обмежити спілкування Андрія з дітьми.
Чи не ділили подружжя і майно. Зараз Тіна живе разом з дітьми і свекрухою в квартирі на Крилатські пагорбах, яку купила в 2008 році, а Андрій в апартаментах, де сім'я жила останні 10 років.
Істинну причину розлучення ні Тіна Канделакі ні Андрій Кондрахін не поширювалось. За однією версією, чоловік і жінка просто втомилися один від одного, а по інший, розрив відбувся через фінансові розбіжності. Нібито, Тіна просила чоловіка проконтролювати ремонт в купленому пентхаусі, однак, результат роботи виявився зовсім не таким, як хотіла Канделакі. У підсумку, на переробку пішло ні багато ні мало 500 тисяч доларів.