Дієтологи: Полуничний коктейль з сирої вівсянкою замінює сніданок, обід і вечерю

Anonim
Як відомо, полуниця і вівсянка добре виводять холестерин. Якщо добре приготувати коктейль, з'єднавши дані продукти, вийде дуже смачно і корисно. Дієтологи розповіли, як правильно готувати такий напій.
Для коктейлю потрібно брати тільки свіжу полуницю, але ніяк не заморожену. Добре потрібно промити ягоду під чистою, а краще мінеральною водою. Потім відривають плодоніжки. Далі полуницю збивають в блендері до однорідної маси. До речі, для створення коктейлів найкраще використовувати шейкер, який добре змішує напої з різними інгредієнтами. Сьогодні купити шейкер можна різних видів. Фахівці вважають кращими американські і європейські шейкери. Так як полуниця сама по собі досить солодка ягода, цукор дієтологи додавати в коктейль не рекомендують. Однак, все-таки 2-3 столові ложки цукру або ванільного цукру зроблять напій набагато смачніше. Також фахівці відзначають, що обов'язково потрібно кинути кілька листів м'яти або меліси. Це додасть напою особливий смак і аромат.

Полуничний коктейль з сирої вівсянкою замінює сніданок, обід і вечерю До збитої полуничною масі додають домашнє кисле молоко з такого розрахунку - 1: 1. І ще раз збивають і розливають готовий коктейль в келихи. Можна випити цей коктейль, а можна поєднати навіть його з вівсянкою. Тоді напій буде надзвичайно корисний. Для початку потрібно додати 3 столові ложки пластівців на один стакан коктейля. Можна і просто насипати сиру вівсянку в свою тарілку і залити коктейлем. Так, виходить повноцінне блюдо, яке зможе легко замінити сніданок, обід, вечеря.

Для коктейлю потрібно брати тільки свіжу полуницю Один з блогерів Твіттера Олександра пише: «Такий смачний коктейль краще робити без цукру, тоді на ньому можна добре схуднути».
На думку редакції, дієтологи розкрили новий секрет схуднення, який, напевно, сподобається кожному.